15 January 2011

FIRST BLOGLIST : ENTRY PALING POPULAR!

Assalamualaikum dan selamat sejahtera..
Pada petang hari ni, aku tiba-tiba rasa nak
isikan First BL(sidebar kiri) dengan blog-blog.
Nanti senanglah kerja aku nak Blog Walking, Blog Running
atau pun nak loitering dekat situ.

Tak payah aku susah-susah carik blog dah.
Tekan je dekat sidebar kiri.

Buat permulaan aku tag orang yang tinggalkan link
dekat Linkies Here iaitu :

~ Suraiya Sofia
~ Akq Comey
~ Tqajml
~ NinieZane
~ Miecyber

OMG! odahone telah ditag!...maka dengan itu odahone mesti menyahut isyarat tag tersebut dengan buat satu entry yang ringkas, padat lagi sendat...tapi, apa syarat-syaratnya ek? 


Syarat-syarat untuk berada di bloglist cerytara.blogspot.com@Clara J 
Syaratnya yang pertama...

1) Buat satu entry di blog bertajuk "First Bloglist : Entry Paling Popular!"
Okep...dah siap pun bacalah tajuk kat atas tu...Syaratnya yang ke-2

2) Dalam entry tu bagitaw entry apa (dekat dalam blog kau orang) yang paling popular/panas. Letakkan link entry tu sekali.
*Boleh aku baca and komen.*

GEMPAR VIDEO PANAS DUA BERADIK

Ini entry odahone yang paling popular dengan 600 pageview setakat ni...sampai ke hari ni pun orang still cari tajuk ni kat google & other search engines...cerita kat dalam entry tu aku buat bodoh-bodoh jek taklah best sangat...itu semua ulasan dari tajuk berita utama akhbar Harian Metro bertarikh 16 Disember 2010...tapi, sebab tajuk yang hot lagi panas & publish kena pada masanya, maka meletuplah entry ni macam Gunung Merapi...lagipun cerita tentang seks ni memang ramai peminatnya...orang tengok tajuk jek dah terpengaruh & terus klik walaupun kat dalam tu cerita entah apa-apa...kalau nak entry meletup buatlah cerita bertajuk panas macam ni...Syaratnya yang ke-3

3) Letakkan gambar banner di atas dan linkkan ke blog aku.
Ok...siap gambar banner awek Jepun yang comel tu terpampang ada kat atas...Syaratnya yang ke-4

4) Tag lebih daripada 3 orang dan beritahu mereka.
Orang yang kena tag (diaorang tengah tidur, sat lagi baru bagitau) :
Is Isabella
De Mois
adachadisini
Cintasangratu
Dan syaratnya yang terakhir...

5) Tinggalkan link dekat comment box entry ini.
Tunggu jap broadband slow pulak nak publish entry ni...hujan lebat kat luar tu...siap dengan petir & kilat sambar-menyambar lagi...takut meletup pulak laptop ni...lepas post entry ni nak bantai tidur memang syok...5,4,3,2,1...ok siap bos!..jejak link telah pun ditinggalkan kepada tuan punya blog cerytara.blogspot.com@Clara J...tak sabar nak tengok blog odahone ni tersenarai dalam 1st Bloglist Clara...siapa yang berminat boleh join sama...jangan pandang-pandang jangan segan-segan...support our underground scene...

*nota kaki berbau :
The first drops of rain always bring a smile on our faces...hujan yang turun bagaikan mutiara, mari join 1st Bloglist Clara

4 KOMEN:

Clara said...[Mari Balas Komen Ini]

thanx ye akq odah!
Love u!
Muaaahhh!
hahhaa...

=D

odah + one = odahone said...[Mari Balas Komen Ini]

u r welcome...kak odah n abg one pun bg mmmuargh...

CIK TOM said...[Mari Balas Komen Ini]

good luck!!
mmg cerita lucah/seks ramai yg cr..huhu...

cik tom dtg curik banner :)

Miecyber said...[Mari Balas Komen Ini]

Congratss...

Berpantang maut sebelum ajal

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...