16 December 2010

GEMPAR VIDEO PANAS DUA BERADIK



"Budak Terlampau"

Inilah tajuk berita utama akhbar Harian Metro 16 Disember 2010 hari ni...

Aku ingat nak belek terus muka belakang bahagian sukan sebab biasanya aku memang suka baca paper start dari belakang...tapi bila terpampang tajuk camni kat frontpage paper tak jadi nak selak halaman belakang terus baca nak tahu apa cerita sebenarnya ni

Baru nak layan cerita Malaysia menang lawan Vietnam semalam...kehangatan kemenangan semalam tak habis lagi dah tambah cerita hangit yang baru

Peh! budak-budak pun dah pandai buat seks ek! Pelik betul aku kalau kat negeri omputeh tu lantak dieorang lah tapi kat Malaysia negara Islam tu...dipercayai pulak pasangan tu adik beradik...yang budak laki tu badan kecik sikit macam budak sekolah rendah & yang girl pulak dalam tingkatan 1 or 2...budak Melayu aku rasa tu, buat projek kat hotel sambil dirakam oleh seseorang, aku rasa orang dewasalah tu...aksi berahi mereka dirakam dari pelbagai sudut...nak cerita lebih-lebih tak tahu pulak coz aku pun tak tengok lagi

Pasni sure ramai yang cari video ni sebab bila dah jadi hot camni lagilah ramai yang nak tengok...search engine pada google or yahoo mesti akan dipenuhi dengan kata carian "video panas dua beradik"...mana-mana entry yang buat tajuk ni confirm ramai yang datang singgah blog masing-masing...termasuklah blog aku kot...tapi jangan harap aku nak upload cerita lucah kat sini...sorilah ek cari kat lain blog

Siapa yang suka simpan aksi lucah dalam handset pun mesti tengah busy sekarang ni...inilah yang dinamakan sistem barter zaman moden, saling tukar-tukar klip lucah melalui bluetooth...kalau dulu seekor dua ayam ditukar dengan sekampit beras tapi sekarang satu cerita lucah ditukar dengan satu cerita lucah gak especially yang melibatkan aksi pasangan Melayu

Aksi lucah yang dilakonkan di utara tanah air (samada yang sengaja atau just suka-suka) tak sampai satu hari akan dapat ditonton oleh penduduk kat area selatan ni...begitulah canggihnya teknologi dunia hari ini...dunia tanpa sempadan



*nota kaki berbau :
S.edap E.nak K.etagih S.yok...sebab tu ramai yang suka buat seks tak kira halal haram sebab 4 benda ni

12 KOMEN:

Cik Ila said...[Mari Balas Komen Ini]

apa nak jadi kat budak2 zaman sekarang..kecik2 lagi dh rosak akhlak...

Pemilik Blog said...[Mari Balas Komen Ini]

susah nk ckp keadaan dunia skrng.. macam macam ada... tp aku rase, video tu dh bertahun tahun dah ada... zaman aku belajar kat U lagi dah ada.. rase nye dh 5-6 tahun lepas...

jom gi blog aku.. http://blogmacammacamada.blogspot.com

Odah+One = OdahOne said...[Mari Balas Komen Ini]

@Cik Ila yup kecik2 dah rsak dah bsr nnti bertambah kerosakkan di muka bumi

Odah+One = OdahOne said...[Mari Balas Komen Ini]

@Pemilik Blog haha...dah tengok ek video tu...

Haa Fakihah said...[Mari Balas Komen Ini]

takutla ngn bdk zmn skrg. skg dh xde istilah 18tahun ke ats.

Odah+One = OdahOne said...[Mari Balas Komen Ini]

@Haa Fakihah
tpksa guna istilah 12 tahun ke atas...hoho

Clara said...[Mari Balas Komen Ini]

budak2 tu adik-beradik?
Biar betul?
Tak ada plak bce brita tu..

Hai2.. budak2 zaman skunk mmg cpat dewasa.. matang btui pkiran diorg sume.. mengalahkan org yg tgh taip komen nieh.. Heee~

odah + one = odahone said...[Mari Balas Komen Ini]

@Clara..yg taip komen ni underage lg ke?

Orang Kampung said...[Mari Balas Komen Ini]

hahaha..
sebab tajuk ni la..
blog aku rmai org view..
tapi aku buh video lain..
yg peliknya.. xdak yg komen.. msti malu kot sbb trkena.. hahhaha

Anonymous said...[Mari Balas Komen Ini]

I want to know what is the greatest 100% free blog/web or search engine directory for your blog site that can supply a lot of visitors your blog site and spur reading..

Here is my web-site ... vaginal mesh compensation
my website :: Vaginal mesh lawyers

Anonymous said...[Mari Balas Komen Ini]

Hello, i believe that i saw you visited my web site so i came to go back the desire?
.I'm trying to in finding things to improve my website!I guess its good enough to make use of some of your ideas!!

Feel free to surf to my web site - Cheap Dental Implants

Anonymous said...[Mari Balas Komen Ini]

Article writing is also a excitement, if you be acquainted with after
that you can write otherwise it is difficult to write.


Look at my webpage cost of dental implant

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...