18 December 2010

TIPS PALING MUDAH NAK TINGKATKAN ALIRAN TRAFIK KE BLOG ANDA



Senang jek kalau nak tingkatkan trafik kat blog korang...buatlah apa-apa entry yang "lucah" atau "berbaur lucah" ataupun cukuplah just "tajuk lucah" tapi isinya langsung tak lucah (contoh; ada orang yang tajuk entrynya lucah melampau tapi bila baca tengok cerita pasal bola)..."post title" tu yang paling penting...tak payah taip panjang-panjang atau buat cerita yang gempak-gempak just ada tajuk yang tepat confirm berduyun-duyunlah orang datang

Dah siap entry ping@post pulak kat innit.nuffnang.com atau ping kat;
  • Storyanda
  • Gengblogger.com
  • Kelantanbloggers.com
  • Selangorbloggers.com
  • Johoreanbloggers.com
  • Wcrayon.com
  • Bloggerping.co.cc
  • (atau mana-mana tempat popular yang boleh diping)

Benda ni memang penting untuk bloggers, sebab inilah cara paling pantas dan mudah untuk sampaikan entry kita kepada orang ramai kat luar sana tu (aku pun baru belajar ni)...benda ni memang sangat membantu kita untuk up trafik ke blog masing-masing...tipulah kalau korang tak mahu orang jenguk blog korang, walaupun just buat blog suka-suka

Nak paling senang sekali ping jek kat facebook (contoh; fb.me/MalaysiaBloggerUnited)...kat facebook sure korang ramai friends kan? coz, situlah medium paling senang nak dapatkan pengaruh dan trafik...maka, semakin ramailah umat yang akan singgah kat blog korang, especially bila kena pulak dengan tajuk entry yang hot lagi hangit

Nak lagi bagus korang mesti alert dengan isu lucah semasa either dalam or luar negara...confirm mencanak lah trafik...buktinya cerita tentang pasangan kanak-kanak adik-beradik yang dirakam sedang beraksi lucah@berahi baru-baru ni...alah yang keluar kat paper metro tu...berebut-rebut orang search keyword kat google; 

"video panas 2 beradik" "budak terlampau gambar video panas 2 beradik" "video seks 2 beradik" (tengok kat gambar yang aku upload)...macam-macamlah yang orang search tapi semua niat nak cari benda alah yang sama

Kebanyakkan yang search just berminat nak tengok video bukannya nak ambil tahu sangat tentang kes ni or nak ambil apa-apa ikhtibar...

Blog aku yang selama ni hanya dilawati oleh dua tiga orang pengunjung tiba-tiba jek meningkat mendadak disebabkan aku buat entry bertajuk "GEMPAR VIDEO PANAS DUA BERADIK"...ni semua sebab tajuk, dan waktu aku publish entry ni kena pada timenya, time cerita ni tengah hot dan sampai sekarang orang masih search tajuk ni lagi

Niat aku buat entry tajuk camni bukannya nak cerita lucah, just nak up to date dengan isu-isu semasa jek...kalau aku ada video ni pun aku takkan upload kat internet or letak kat dalam blog ni...apa kejadahnya orang datang blog aku just nak tengok budak-budak underage buat projek pastu download & sebarkan kat serata alam...aku gak yang dapat share amanah saham neraka (tinggi dividennya tu)...selisih bas 44 penumpang

Tips ni korang boleh guna kalau nak & dah ramai orang yang guna pun...yang penting ikhlas dalam berblog bukan setakat nak cari trafik, follower, nama or side income jek...ada gak blog yang tak famous, tapi lagi banyak info dan bahan-bahan ilmiah yang ada kat dalam tu...ada gak yang berdakwah dalam blog tu semua style masing-masing...ewah, macam pandai jek aku ni...anyway, yang penting kita enjoy! (pedulikan orang lain)

Kat bawah ni aku tunjukkan bukti "Tips Paling Mudah Nak Tingkatkan Aliran Trafik Ke Blog Anda" (kliklah imej kalo nak besarkan)








*nota kaki berbaur lucah :
Seks bukan satu jawapan, seks hanyalah satu soalan tetapi "Ya" adalah jawapannya...keep your zipped!

6 KOMEN:

Iskandar Agong said...[Mari Balas Komen Ini]

Mekasih bagi tips..
berguna sangat untuk newbie cam sye..

Mama Zara said...[Mari Balas Komen Ini]

kalau pandai main dengan keyword SEO, memang bleh naik traffic :)
mama penah try dulu...citer pasal semakan KPLI, umang aih..sampai 400 naik utk hari itu. biasanya average 50-100 je UV

Entri terkini: Perginya Seorang Jiran

Odah+One = OdahOne said...[Mari Balas Komen Ini]

@Iskandar Agong kami pun org baru & still bljr kalo slh tlg tnjukkn...

Odah+One = OdahOne said...[Mari Balas Komen Ini]

@Mama Zara yup betul kata mama...SEO tu penting...anyway i know the keyword SEO use for but SEO stand 4 what? any answer? Senang Enjoy Okay?

just another blogger said...[Mari Balas Komen Ini]

nice info!tq

Nurul Afifah said...[Mari Balas Komen Ini]

taw xpe..kne pndai ping entry.!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...