28 December 2010

COLI JULIA PEREZ MENANTI PASUKAN BOLASEPAK MALAYSIA DI GELORA BUNG KARNO


JAKARTA: Awas skuad bola sepak Malaysia! Sebagai langkah membalas dendam atas gangguan cahaya laser ke atas penjaga gol Indonesia di Stadium Bukit Jalil kelmarin, Julia Perez menyiapkan senjata sulit untuk pemain Malaysia esok.

Kata Julia, pemain Malaysia akan ‘diajar’ melalui cahaya laser, tetapi ia lebih unik kerana dipancarkan dari coli khasnya.

“Saya akan turun padang menyaksikan perlawanan pusingan kedua Indonesia menentang Malaysia di Stadium Bung Karno di Jakarta.

“Kali ini saya akan pakai coli dilengkapi cahaya laser - biar buta mata semua pemain Malaysia.

“Saya tak rela pasukan Indonesia diperlakukan begitu oleh penyokong Malaysia di Kuala Lumpur,” katanya.

Dalam perlawanan pusingan pertama di Kuala Lumpur kelmarin, Malaysia membuat permulaan meyakinkan apabila membenam Indonesia 3-0 dalam perlawanan akhir pusingan pertama Piala Suzuki.

Indonesia mendakwa, gangguan pancaran laser yang dihalakan kepada penjaga gol pasukan itu menjadi punca mereka tewas teruk.

Walaupun dilihat seperti bergurau, penyanyi dangdut dan aktres simbol seks itu sebenarnya serius dengan janjinya.

“Memang saya akan datang bersama coli laser, kecuali ada arahan dikeluarkan melarangnya,” katanya. - Agensi

SUMBER: myMetro > Global

Coli Oh Coli...
Kenapalah agaknya ek, rendah sungguh mentaliti saudara kita yang kat sebelah sana tu...terlampau taksub sangat dengan sesuatu benda sampaikan sanggup datang nak tengok perlawanan bolasepak cuma pakai coli jek atas niat nak balas dendam...coli pulak bukan coli biasa, siap modal duit modified lagi letak laser beam nak bagi buta mata pemain bolasepak Malaysia

Setakat ni belum ada lagi kat pasaran coli jenis ni...maybe lepas match ni akan popularlah coli jenis ni & kalah coli jenama Triumph...tapi popular dikalangan orang-orang bodoh jek aku rasa...kaum wanita kita tak mahu pakai coli murahan macam tu...lagipun kita bangsa yang masih waras & tak terikut-ikut dengan budaya extreme kat sana tu

"I'm proud to be Malaysian...My country my homeland...Tanah tumpahnya darahku"

Aku takut tak sempat masuk dalam stadium lagi si pemakai coli laser tu dah lunyai kena ramas-ramas dengan penyokong yang terserlah dengan sifat extremenya tu...baru padan muka kau, tak sempat nak melaser lagi dia punya 'tut' dah barai dikerjakan...rasanya mata anak-anak buah Rajagobal tak buta kot dek pancaran laser dari coli tu...kalau terjojol sampai buntang biji mata tengok buah dada si Julia Perez tu aku percayalah...apa-apa pun kita tunggu & tengok nanti freeshow kat Gelora Bung Karno 29 Disember ni...laki-laki kat luar sana sure tak sabar nak tengok kan?

*nota kaki berbau :
Suka tengok Shinchan time dia pakai coli kat atas kepala & berlagak macam Action Karmen

5 KOMEN:

Jieda said...[Mari Balas Komen Ini]

Macamlah pemain kita ni nak heran sangat dengan coli dia tu.Ntah apa-apa je pompuan tu.Malaysia boleh he3

Anonymous said...[Mari Balas Komen Ini]

Mmg Julia Perez tu dasar pompuan murahan! Tgk jelah imej yg dibawa oleh betina tu. Buat malu org Timur je. Dasar pompuan x sedar diri!

Odah+One = OdahOne said...[Mari Balas Komen Ini]

tkut kat gunung merapi jek lngsg tak tkut gunung bkembar si julia perez tu...hoho...
don't wory msia mesti menang punyerlah!

Anonymous said...[Mari Balas Komen Ini]

teringat psl kes Boobquake

optionshift3 said...[Mari Balas Komen Ini]

takder benda lain nak buat ka?...memang mental diorng nie rendah kot..nasib baik penjaga stadium tak buat perangai gunakan spot light stadium suluh mata pemain Malaysia....isk isk

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...