29 December 2010

STYLIST BLOGGER AWARD FROM PRINCESS MOMOY



Stylist Blogger Award? Apa tu? Is it a bird? Is it a plane? No, its...jap nak jawab soalan kat bawah ni dulu takut lambat nanti terlepas pulak award ni ke tangan blogger lain...

1. Thanks to the sender of the award and linked this entry to the sender
Alamak dia speaking omputeh pulak daa...takpe aku bantai cakap melayu jek lah, lagipun Datuk Rais Yatim Menteri Kebudayaan kita tu suruh cakap melayu banyak-banyak (alasan jek tu)...Thanx god...my mum, my dad...ewah macam nak berucap kat Academy award pulak bunyinya

Terima kasihlah kat Princess Momoy kerana memilih blog hamba yang tak seberapa nak stylist ini (ayat merendah diri)...tang mana yang stylist aku pun tak tahu...maybe header yang terpampang besar kat pintu masuk tu kot yang buat stylist...hoho

Anyway...terima kasih...terima kasih...terima kasih coca cola pepsi, kalau ada award bagilah lagi...from muo to taypeng with love to Princess Momoy

"Wokeh... Momoy nak beri kepada blogger-blogger baru. Mereka yang stylist itu adalah:" (petikan ayat Princess Momoy ketika memberikan award)

Bro Framestone
Syira a.k.a Sepatu Hijau
Biarkan Mereka Berdua Berbicara
Isteri Abang Manis

2. Share 8 facts about yourself
Apa yang dia nak ni ek? Actually, about ourself not only myself because i'm sharing this lovely blog with my lovely boyfren...we built this blog together as one...like our blog title "odah + one = odahone"...a simple equation but with a unique  answer, i think...do you think so?
  • Kami suka bercinta waktu dalam kelas
  • Kami suka mengumpat time lecturer mengajar kat depan
  • Kami pandai berisyarat tangan (bukan isyarat lucah)
  • Kami suka buat kerja-kerja welfare bantu OKU & so on
  • Kami berminat nak buat bisnes sendiri tapi tak decide lagi nak bisnes apa
  • Kami suka makan dinner plate kat kepsi
  • Kami support Harimau Malaya & Manchester United
  • Last but not lease, kami boleh nyanyi lagu negaraku tanpa mengeluarkan suara (hanya menggerak-gerakkan tangan dan jari sahaja)...terer tak?

Nasib baik dia mintak 8 jek, kalau tak mahu aku bubuh sampai 18 

3. Give this award to the other bloggers who deserve it
Tak tahulah nak bagi kat siapa ek? From the bottom of my heart I salute you, take this as an honour; (Stylist Blogger Award)


Okay setel sudah menjawab soalan yang dikemukakan sekarang dah bolehlah genggam award...mak ayah kami dah menang award!


*nota kaki berbau :
Orang memberi kita merasa, orang mengeji kita mengata, orang memanggil kita menyapa, orang tak suka kita lagilah tak suka

1 KOMEN:

.::: Princess MOMOY :::. said...[Mari Balas Komen Ini]

Wow...terbaek dear
and baru Momoy tahu sikit sebanyak tentang kamu
thx sudi jawab yer
MY RECENT POST: Saya Blogger TERENGGANU

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...