29 December 2010

ULANG TAHUN PERTAMA BLOG SEMBANG HARI2!




Sempena ulang tahun pertama Blog Sembang Hari2! bermurah hati nak memberilkan Giveaway kepada para blogger yang ada kat luar sana tu...marilah kita sama-sama join...Kliklah kat banner Giveaway tu...mana tahu sekali klik dapat hadiah...



Hadiah-hadiah menarik menanti anda!

Hadiah berupa penginapan di Pak Ya Home Stay, Wang Tunai, Cloth Diapers (Baby Land) dan rebat tunai untuk pembelian barangan yang diiklankan di blog Discount Hari2...kat bawah ni ada detail tentang hadiah-hadiah yang ditawarkan...banyak tuuu...rugi wooo kalau tak join...belum cuba belum try...tuah ayam nampak dikaki tuah manusia siapa yang tau...kalau nak tau joinlah 1st Giveaway Sembang Hari2! ni...

Tak rugi pun...tak perlu slogan, tak perlu setem, tak perlu bukti pembelian, orang kata duit satu sen pun tak perlu keluarlah...just jadi follower & buat satu entry yang simple-simple contohnya macam yang odahone buat ni...ni pun aku buat dah terlebih-lebih...lepas tu taglah 3 member...taraaa! dah siap...


Tempat pertama:
Penginapan satu malam di Pak Ya Homestay
Wang tunai RM50
Rebat Tunai RM50 untuk pembelian barang-barang di yang diiklankan di blog Discount Hari2

Tempat Kedua:
3 unit Cloth Diapers (Baby Land)
Wang tunai RM30
Rebat Tunai RM30 untuk pembelian barang-barang di yang diiklankan di blog Discount Hari2

Tempat Ketiga:
2 unit Cloth Diapers (Baby Land)
Wang tunai RM20
Rebat Tunai RM20 untuk pembelian barang-barang di yang diiklankan di blog Discount Hari2

Hadiah Mingguan (5 minggu):
1 unit Cloth Diapers (Baby Land)
(Diberikan untuk blog yang banyak menjadi pendorong untuk rakan blog lain menyertai contest ini)

Hadiah Pendorong terbanyak:
Penginapan satu malam di Pak Ya Homestay
Wang tunai RM30
Rebat Tunai RM30 untuk pembelian barang-barang di yang diiklankan di blog Discount Hari2


Tarikh tutup penyertaan adalah pada 31 Januari 2011
Keputusan pengadil adalah muktamad...Sebarang surat-menyurat tidak akan dilayan (aku saja pandai-pandai tambah) 

*nota kaki berbau :
Orang yang bertuah selalunya membawa tuah buat orang lain & orang yang bermaruah selalunya menjaga maruah orang lain

3 KOMEN:

nurana nizam said...[Mari Balas Komen Ini]

wahh menarikk hee :)

.::: Princess MOMOY :::. said...[Mari Balas Komen Ini]

dear thx tag momoy. tapi boleh tak letak link owner tu skali =)

Odah+One = OdahOne said...[Mari Balas Komen Ini]

@.::: Princess MOMOY :::.

ini linknya momoy...

http://sembanghari2.blogspot.com/2010/12/giveaway-pertama-blog-sembang-hari2.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...