31 December 2010

SAYONARA 2010 WELCOME 2011



Saja jek nak buat review tentang blog ni macam yang orang selalu buat bila dah sampai hujung tahun...kalau kita baca paper pun banyak yang buat imbasan dari A sampailah Z tentang peristiwa yang berlaku kat dunia ni pada tahun 2010...ASB pun tutup seminggu tak boleh buat urusan sebab nak kemas kini sistem & pengagihan dividen...tapi blog ni tak perlu tutup coz takde benda yang nak dikemaskinikan

Blog odahone diasaskan pada tahun 2008 atas permintaan rakan-rakan yang time tu semua ada blog masing-masing & tengah gila memblogkan diri...credit buat Miss Mawk yang ajak kami menceburkan diri dalam arena blog ni...tapi masa tu tak tahu nak tulis apa, asyik sibuk nak bercinta jek takde masa nak buat tu semua...blog odahone ni sebenarnya dah lama berkubur & saje kita orang privatekan sebab blog ni kira macam diari odahone & tempat nak luahkan perasaan masing-masing...kalau publishkan pun ramai yang meluat nak baca & tak faham apa-apa kecuali odah & one jek

Tapi, pada 19 Oktober 2010 barulah blog ni diberi nafas baru...odahone kembali dengan entry-entry yang lebih ganas...hoho...segala entry-entry yang tak patut didedahkan pada umum telah di delete oleh tuan punya blog...yang tinggal cuma bahan-bahan yang bersifat umum & bukan peribadi...diari sendiri takkan nak bagi orang baca, betul tak? 

Bila dah start menulis blog ni rasa syok pulak walaupun niat asal just nak suka-suka jek...sekarang ni kalau tak jenguk blog 1 hari tak sah pulak...kami pun bergerak secara solo takde pun member yang betul-betul aktif dalam dunia blog ni...banyak benda yang belajar sendiri sampai sekarang pun still belajar lagi (newby lah katakan)...kami jugak cuba tampil dengan imej & identiti sendiri

Hope tahun depan 2011 yang akan menjelang tak berapa jam saja lagi ni membawa seribu makna bagi semua bloggers yang kat luar sana tu...teruskan menulis apa yang dirasakan berfaedah & boleh memberi manfaat pada orang yang membaca & melihatnya...semoga semakin ramai yang sudi singgah blog ni & bacalah apa yang patut & suka dibaca...berilah apa-apa komen yang membina yang boleh menjadikan blog ni semakin menarik atau semakin suka orang nak singgah...kepada yang sudi jadik follower tu thank you very much...last but not lease, kita jumpa lagi tahun hadapan dengan entry-entry yang lebih berani & meletup...Salam 2011 dari Odah & One...

*nota kaki berbau :
Tutup buku lama & bukak buku baru, tinggal perangai buruk & kekalkan perangai elok

7 KOMEN:

De Mois said...[Mari Balas Komen Ini]

Hehe..tahun ni mcm2 dugaan ye. Tahniah..saya agi newbie. Cuba ini :
http://suarasendiri.blogspot.com/2010/12/rumah-kata-pergi-sekolah-kata-mari.html

nadiah said...[Mari Balas Komen Ini]

selamat tahun baru!! :)

adachadisini said...[Mari Balas Komen Ini]

selamat tahun baru 2011.

p/s; mawk dh tak aktif blog skrg awatny?

h A n Y S said...[Mari Balas Komen Ini]

hanys pon tahun ni br aktif blog, pd hal dah buat thn 2009 lg,sekali aktif, ha hambik kau, gian sudaa...haha
btw, happy new year!
;D

Odah+One = OdahOne said...[Mari Balas Komen Ini]

@adachadisini
mawk dh busy cebok bntot kucing...xde masa nk pgang mouse

Odah+One = OdahOne said...[Mari Balas Komen Ini]

@h A n Y S
hepi new year...teruskn berblog k...gian blog xpe jgn gian dadah...hoho

Odah+One = OdahOne said...[Mari Balas Komen Ini]

@nadiah
tahun baru selamat!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...