15 December 2010

TESTIMONI BLOG LARIAN


TESTIMONI
  • "Dulu, blog makcik ni takde sekor pun yang nak melawat...yelah makcik ni orang tua takde sape pun yang minat nak baca cerita makcik...tapi bila makcik join bloglarian ni berduyun-duyun orang yang datang & follow blog makcik...terpaksalah makcik beli ipad senang sket nak mengupdate blog masa tengah memasak"...(Makcik Ros Pengusaha Kantin Sekolah)
  • "Blog kami ni sunyi jek terpaksalah kami follow blog sendiri...tapi sekarang tak lagi...kami amat berpuas hati, riang bagaikan tak terperi, boleh menari sampai pagi!"...(Pasangan Mari Menari)
  • "Sebelum Ayu join bloglarian ni, tak ramai yang sudi singgah kat blog Ayu walaupun blog Ayu ni cantik & ayu macam Ayu...tak tahulah kenapa ek?...tapi sejak berbloglarian ni, Ayu hepi sangat-sangat semakin ramai yang minat nak datang tengok blog Ayu yang ayu ni" (sambil touch up bedak kat muka)...(Ayu pelajar tahun akhir jurusan kecantikkan UiTM)
  • "Letihlah nak buat BW (BlogWalking) ke sana sini...dengan adanya bloglarian ni kerja jadi mudah...sekali klik dapat tengok sampai 6 blog sekaligus, kan senang...jimat masa, jimat tenaga, jimat karen, pendek kata segala-galanya jimatlah, terbaek!!"...(Muhammad Nazrul Hakimie Abdul Majid)
  • "BlogLarian tu binatang apa? Blog tu apa? Goblog ke? Bodoh ker? Bangang ker?"...(Pemuda kurang siuman bawah jejantas)
  • "Mula-mula ingat nak buat blog ni suka-suka jek...just for funlah katakan...ada seorang member tu yang suggest join bloglarian ni...mula-mula ingat benda mengarut macam MLM, tapi bila dah join & ramai yang datang baca & bagi komen kat blog, naik syok pulak nak menulis blog ni...sampaikan 1 hari tak buat entry baru tak sah"...(Wan Zuraidah Abu Bakar Ali)
  • "Blog gua sekarang ni semakin sesak wa cakap sama lu beb!...mencanak-canak sampai out meter gua punya trafik dalam sehari...gua tak tipu lu lah bro...serius shit lu tengok chart kat bawah ni percaya tak?...gua caya samalulah bloglarian...gua rempit pun tak laju macam lu!"...(Mat Rempit Jalanan)



Pendaftaran untuk Bloglarian 2 dah pun dibuka...Apa anda tunggu lagi?...cepat-cepatlah mendaftar sementara stok masih ada...biarkan Big Boss tak menang tangan nak handle new registration yang berpusu-pusu masuk... A New Way Of BlogWalking Come To Town! U Better Watch Up Dude!

Nak join? Kliklah SINI


Nak Banner? Kliklah SINI

Update:
  • Akhirnya...Bloglarian kini dah menghasilkan banner yang tak kurang cunnya...letaklah kat pintu masuk blog anda jangan malu-malu
  • Jumlah ahli keluarga BlogLarian kini ialah seramai 520,637! WoW! banyak tu tak sampai sebulan pun dah macam ni ramai..."It's phenomenon!" "BlogLarian telah mencipta satu fenomena dalam dunia blog tanahair" (nak tunggu bila agaknya berita ni nak masuk dalam Buletin Utama)...Congratz! Bloglarian & The Familia!!! Keep up the good works!

Rakan-Rakan Serumahku
Sheera Shaheera
Sepatah Kata
MyView, MyStory of Life
HamiHemo
Rauna LuriahK Story

Lawatlah teratak kami di SINI


*nota kaki berbau :
1 Blog!.....1Larian!.....1Community!.....1Malaysia!.....

4 KOMEN:

FareedSairi said...[Mari Balas Komen Ini]

uih, terima kasih :) tapi jujur nak tanya ni. memang beza dari sebelum join BL ke?cuma nak tanya sbb ramai sgt bg testimoni. ngehehehe

yg 520 637 tu rank alexa. bukan jumlah blog. jumlah blog sekitar hampir 800 blog

alexa tu dulu berjuta2 lemon. tp dlm 2 minggu dah jadi 520 637.

loading lambat tak? n skrg cuba rumah 129-131. ada ubah sikit. ok tak? ke lg ok yg lama?

FareedSairi said...[Mari Balas Komen Ini]

ramai watak bg testimoni kat en3 ni, bukan ramai yg bagi testimoni.hehehe

Odah+One = OdahOne said...[Mari Balas Komen Ini]

@FareedSairihahaha...saje jek nak bg gempak..tapi ada betul gak apa yg watak dlm tu ckp...hoho

Odah+One = OdahOne said...[Mari Balas Komen Ini]

@FareedSairi jujur ni tak tipu...skrg rasa sronok plak men blog ni, dulu igt nak men2jek...tq

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...