18 January 2011

KONTEST BLOG PALING COMEL



Miss Tulip Etu Chinta telah pun menghantar isyarat tag kat odahone semalam untuk join "Kontest Blog Paling Comel"...alamak! blog ni tak comel mana pun, takpe layankan...nape tak buat contest tuan punya blog yang paling comel, sure ramai yang berebut-rebut nak ngaku dia yang paling comel...tapi, nanti dah jadi macam pertandingan Miss Blogspot pulak mengalahkan Miss Universe...tak pun buat contest tuan punya blog yang paling macho & hensem ke...hoho!...ramailah laki yang ngaku dia paling macho dalam dunia blog...dunia blog jek lah, kat luar tu lagi ramai laki yang macho

Blog odahone ni tak comel or kiut tapi manis ada...ini blog Unisex (suitable for any gender) tak sesuai buat comel-comel sangat...anyway, siapa yang rasa blog dia comel & nak menang hadiah yang berupa wang tunai bolehlah join dengan Klik gambo kat bawah ni...ini ayat tuan punya blog yang buat kontest ni Miss Nurul Nabiela

"dalam banyak2 blog , blog sape rasa PALING COMEL ! dalam kontest nie.. kita boleh selongkar blog sape yang tersngat comel . tapi , kontest nie akan terbatal secara langsungnya sekiranya kurang dari 5 pernyertaan . so marilah meriahkann nya yer . :)"

Blog Anda COMEL? Kliklah Saya
Dah nama contest mesti ada syarat-syaratnya kan...

SYARAT-SYARAT :
warga negara MALAYSIA .
semua jantina diterima.
ada blog! takder blog .. ditolak !
kena follow blog yg wt contest ni.. tak nak follow takper.. tak der paksaan :)
tag 4 orang rakan anda , yang anda yakin ley join

tarikh tutup
5.2.2011 ... itupun jika melebihi 100 orang penyertaan 

hadiah
DUIT menanti anda !

Ini blog-blog yang odahone  tag !


apa lagi ? kalau anda rasa blog anda comel . jom join cepat2 ! tinggalkan link blog , nama dan email di SINI

*nota kaki berbau :
Cermin cermin yang melekap kat dinding, blog siapakah yang paling comel?


6 KOMEN:

beela said...[Mari Balas Komen Ini]

mekasih~ gud luck ! =)

Clara said...[Mari Balas Komen Ini]

waaa... thanx akq!
Clara mmg suka contest2 nieh..
hehehe..

http://cerytara.blogspot.com/2011/01/keputusan-kemasukan-ke-sbp-2011.html

S.3.V.3.N said...[Mari Balas Komen Ini]

erk..rase2nye blog sy paling teruk. hehe.

Laptop korang jantan ke betina?

De Mois said...[Mari Balas Komen Ini]

Bolg saya tak comey..xmo masuk
huhu..

Terbaru di SuaraSendiri
Utama : Perihal ubat nyamuk

odah + one = odahone said...[Mari Balas Komen Ini]

@Clara...kalo suka joinlh cuba try test...mana tau bleh mng...

odah + one = odahone said...[Mari Balas Komen Ini]

kalo blog xcmel tp tuan py blog cmel pun xkesah...hoho!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...