11 January 2011

1st & 100th FOLLOWER ODAH+ONE=ODAHONE



Bukan 100 tahun...100 hari pun bukan...RM100 lagi bukan...habis tu 100 apa?
Kalau manusia umur 100 tahun sure dah banyak sangat pengalaman & badan pun dah tak kuat maklumlah dah berumur...kalau nak meraikan sambutan 100 tahun biasanya orang panggil sambutan Jubli Emas...50 tahun Jubli Perak...tapi yang ni nak panggil apa aku pun tak tahu

Sebenarnya, entry ni just nak appreciated followers blog odahone...korang semua memang best among the best! yang tak follow pun best jugak...walaupun baru mencapai ke angka seratus tapi tak kesahlah at least ada jugak yang berminat nak follow...yang penting kita enjoy berblog

Mula-mula dulu nak letas widget 'follow this blog' kat sebelah atas depan pintu masuk blog pun segan...letak sorok-sorok jek kat sebelah bawah (underground)...bila dah ada dalam 10 orang follower barulah berani sikit nak letak terpampang kat atas tu macam yang blog-blog lain biasa buat

Ini adalah 1st followers blog odahone Qiki namanya...time tu takde sorang pun yang nak follow, odahone saje pancing dengan follow blog sendiri...tapi Qiki ni dengan bangganya memfollow...ewah...kalau nak kenal dengan Qiki kliklah kat link bawah ni...


Yang ini pulak followers yang ke 100...bravo! Miss EMI...baru jek kejap tadi mencecah ke angka seratus...masih panas lagi, tu yang cepat-cepat buat special entry ni...nasib baik perasan tadi...marilah kenal dengan 100th followers odahone ni...
Sorilah takde hadiah untuk kedua-dua mereka...just entry penghargaan khas untuk korang berdua jek...jadilah ek budget tengah tight ni bukannya kedekut...tunggulah belanjawan 2011, bolehlah belanja kawan-kawan...link korang pun dah dimasukkan kat dalam bloglist "Blog Kawan-kawan"...Lastly, terima kasih sekali lagi odahone ucapkan diatas kesudian anda semua...bersamamu hidup ini indah semuanya...

*nota kaki berbau :
Nantikan follower yang ke 1000, bila agaknya? 

8 KOMEN:

Shaheila Malek said...[Mari Balas Komen Ini]

Hehe..dah mencecah 100, its good..

.....:E.M.I:.... said...[Mari Balas Komen Ini]

waaaa....ade entry penghargaan..heee...
tenkiu...!!!
congrats da cecah angka 100....heee...
selamat berblogging!!!

qiki said...[Mari Balas Komen Ini]

thanks...

qiki said...[Mari Balas Komen Ini]

:)

qiki said...[Mari Balas Komen Ini]

:)

De Mois said...[Mari Balas Komen Ini]

Wah..1st and 100th, dua2 gurl. X kesian ke kat i ni.
Cuba ini pula :
Babak standard dalam drama

.::: Princess MOMOY :::. said...[Mari Balas Komen Ini]

wahhh...seronok tu
entry tentang follower
Beza Antara HARIMAU MALAYA Dan HARIMAU MALAYSIA
Boleh ker cara ni naikkan TRAFIK ?

odah + one = odahone said...[Mari Balas Komen Ini]

SM : yup, bru 100 blum 1000 lg
EMI : u r welcome...thanx a lot
qiki : tq...welcome to odahone's world
DM : apa nk wt gurl pwer lg kuat...idup gurl!
PM : sronoknya!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...