11 May 2011

LELAKI PENYIMBAH ASID MENGGANAS LAGI

Google Image : Sekadar Hiasan


Sebelum ni OdahOne pernah buat entry tentang kes ni...LELAKI MISTERI PENYIMBAH ASID | AWAS!...tapi, sekarang dia mengganas lagi!!!

Bila agaknya polis dapat tangkap lelaki psiko ni...sekarang dah rasa tak selamat nak berjalan-jalan kat area KL...habis mood nak bershopping...rasa macam nak berjalan pakai topeng jek...naik kereta nak bukak tingkap pun takut-takut...sampaikan nak bayar tol pun bukak tingkap ngam-ngam untuk keluarkan tangan jek...dashyat betul trauma yang laki ni dah buat kat masyarakat

Minggu lepas lima orang wanita lagi jadi mangsa kena simbah asid...salah seorang daripadanya hadapi risiko untuk buta...orang sibuk-sibuk nak celebrate Hari Ibu jantan ni boleh pulak nak aniaya orang perempuan...apa motif dia aku pun tak tahu...modus operandi suspek senang jek...just bermotosikal datang dari arah belakang mangsa & simbah asid ke arah muka or badan mangsa...mana-mana yang dapatlah...takkan hobi dia macam tu kot...suka tengok orang menderita, suffer terjerit-jerit panas???

Area KL pun dah start banyak sekatan jalan raya yang tahan penunggang motorsikal...dia punya pasal orang lain semua dapat susah...baguslah bila Polis giatkan usaha untuk memburu penjenayah yang brutal ni...mesti kasi setel benda ni cepat-cepat kalau tak memang tak aman dunia ni...pelancong pun takut nak datang...nak bawak mak aku datang KL bershopping pun tak best

Suspek dipercayai seorang atau dua lelaki India...tak tahulah kalau ada orang lain pun ambik kesempatan join aktiviti camni...maklumlah kes ni dah jadi famous...ada yang cakap dia pakai helmet fullface, berjaket & naik motor Honda EX5...ramai jugak yang identiti camni aku jumpa kat KL...habis semua jadi suspek

Apa-apa pun berhati-hatilah wahai insan yang bergelar perempuan...kalau ada motor usha dari belakang cepat-cepat lari...ada yang cadangkan berjalan sambil pakai payung...so, payung tu boleh jadi shield berlindung dari simbahan asid...ok gak cadangan ni...pasni sure ada jual payung yang acid prove kat pasaran

*nota kaki berbau :
Sepandai-pandai kita menyimbah asid, akhirnya tersimbah ke muka sendiri jua...sehodoh-hodoh muka orang kena simbah asid, hodoh lagi muka orang yang simbah asid

9 KOMEN:

Nana said...[Mari Balas Komen Ini]

takut nye
apa la motif dia ni agaknye
gile agaknye
sewel
mereng

Odah + One = OdahOne said...[Mari Balas Komen Ini]

gila, sewel & mereng plus meroyan plus mentally disordered plus skt otak plus bengong plus highway...ops!...???

aleen aiden said...[Mari Balas Komen Ini]

pergh!Minggu lepas je dah 5org.ngeri gile.

ct N honey said...[Mari Balas Komen Ini]

kalu jumpa orangnya simbah pula kat dia,baru dia tahu penderitaan mangsa2
video terkini pelajar Perempuan kena buli

mizzapple said...[Mari Balas Komen Ini]

takut plak dgr citer2 cmni.
apa motif la dia bt cmtu ek.

dunia dunia!

Lady SharpShouter said...[Mari Balas Komen Ini]

takut woo nk jalan sensorang.apa punya gila tah dok simbah2 asid.budus betul la

Odah + One = OdahOne said...[Mari Balas Komen Ini]

ntah watpe simbah asid...simbahlah air fresh orange ke bleh gak org minum...gile punya keje

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...[Mari Balas Komen Ini]

wooo...takotnyerrr...so berhati2 lahhh sumer kawan2 kuuuuu

Siti Safiyyah said...[Mari Balas Komen Ini]

ish3 menakutkan..
tulah mak ss pon dah risau kalo nak bagi ss keluar.
takut malang tak berbau kan..
sekali terkene asid,naya la kite..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...