04 May 2011

H.U.S.M.Y.N.A Giveaway



Sekarang giliran OdahOne nak join Giveaway pulak setelah di tag oleh ONI
Ada 5 syarat-syarat GA & semua OdahOne dah pun penuhi...
Marilah JOIN beramai-ramai...Klik pada banner yang comel kat atas ni & anda berpeluang untuk memenangi hadiah secara FREE...nak tahu hadiah apa jangan lupa melawat tuan punya GA...banner pun dah comel hadiah sure lagi comel...
Tarikh TUTUP : 31 Mei 2011

*nota kaki berbau :
Masuk GA tak semestinya menang, masuk GA bukan semata-mata nak menang, kalau tak cuba lagi takde peluang nak menang, kalau dah cuba tapi tak menang itu maknanya belum ada rezeki kita untuk menang

6 KOMEN:

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...[Mari Balas Komen Ini]

betui laaa tuuu belummm rezeki huk...hukkk

H.U.S.M.Y.N.A said...[Mari Balas Komen Ini]

thanks join...good luck ye

Odah + One = OdahOne said...[Mari Balas Komen Ini]

tqvm...wish me luck

Farhan Zulhusmi said...[Mari Balas Komen Ini]

kesimpulanya...
kalau sesuatu benda kita tak cuba kita tak tahu...betul x???hehehe...
god luck....keep it up support blogger...;-)

A retarded kitty said...[Mari Balas Komen Ini]

good luck! kalau tak menang pun tak pe, lambat laun ada la rezeki kan?

Odah + One = OdahOne said...[Mari Balas Komen Ini]

@A retarded kitty...tqvm...yup kalo dah rezki xkemana yg pnting kita cuba & try

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...