23 May 2011

GIVEAWAY BELOG NEMOMIMOSH


Bagi menyahut cabaran Cahaya Mama, OdahOne dengan bangganya menJOINkan diri dalam GA seperti yang tertera kat banner diatas...Giveaway Belog Nemomimosh...tarikh tutup pun ada tulis kat banner yang cun tu...20-31 May ada masa 11 hari jek untuk JOIN GA ni...So, jangan lepaskan peluang untuk menang hadiah FOC...nak tau syarat semua just KLIK pada banner & anda akan dibawa menjelajah ke blog tuan penganjur GA & harapan untuk memenangi hadiah semakin cerah...Hadiah pulak tajaan daripada Zeera Boutique...kalau butik yang taja hadiah mestilah ranggi-ranggi & superb...boleh pilih pulak nak hadiah yang mana satu...ada 8 pilihan hadiah total semua sekali...hadiah universal sesuai untuk lelaki & wanita...ada baju ada handbag...baju pulak ala-ala K-Pop siapa yang tak mau...wish Odahone luck!

Dengan segala hormatnya diumumkan mereka yang diTAG :


*nota kaki berbau :

“It is by chance that we met, by choice that we became friends...So, grab the chance”

9 KOMEN:

LindaRahim said...[Mari Balas Komen Ini]

good luck..sy pon nk terjah sana lah...

Odah + One = OdahOne said...[Mari Balas Komen Ini]

terjah jgn xterjah...hoho...

cik Nemo said...[Mari Balas Komen Ini]

Niceee!

Thanks sebab join!

Apapun good luck tau!

Odah + One = OdahOne said...[Mari Balas Komen Ini]

@cik Nemo...ok u r welcome...hope to hear from u very soon..hoho..

Ezzaty Emilea said...[Mari Balas Komen Ini]

thanks tag ! nnti saya join !

Odah + One = OdahOne said...[Mari Balas Komen Ini]

join jgn xjoin ezzaty...mana tau ada luck!

::sarah:: said...[Mari Balas Komen Ini]

thanks 0dah c0z tagged sarah k..nywa..wish u luck babe!

.::: Princess MOMOY :::. said...[Mari Balas Komen Ini]

good luck dear.
momoy pun nak join jugak laa
hihi...

Odah + One = OdahOne said...[Mari Balas Komen Ini]

thanx...joinlah cik MOMOY...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...