03 May 2011

PEMGUMUMAN PEMENANG "ODAHONE GIVEAWAY | BERSAMAMU HIDUP INI INDAH SEMUANYA"


Setelah lebih kurang 35 hari GA ini berlangsung, maka kini tibalah hari yang ditunggu-tunggu untuk OdahOne umumkan senarai nama para pemenang...ewah! macam real jek...start dari 25 Mac 2011 - 30 April 2011 total semua sekali ada seramai 137 orang peserta yang dah pun menJOINkan diri masing-masing...

Terima kasih di atas penyertaan anda...thank you very much sebab sudi meluangkan masa dengan membuat entry yang bertajuk "OdahOne GA | Bersamamu Hidup Ini Indah Semuanya"

Macam biasa, pemenang dipilih melalui cabutan nombor secara manual oleh Odah & juga One melalui senarai nama yang ada dalam page Peserta GA...syok pulak bila buat cabutan secara manual ni & rasa macam tak puaslah pulak & kalau boleh nak buat banyak-banyak cabutan...tapi, setakat ni jek rezeki yang ada maybe next time OdahOne bagi hadiah kat ramai sikit pemenang

Berikut adalah senarai nama para pemenang (jom kita berkenalan dengan para pemenang sambil ucapkan TAHNIAH!!!) :

Pemenang Hadiah Saguhati Pertama (dicabut oleh Odah) :

72 : sarah  (http://amni110687.blogspot.com/)

Pemenang Hadiah Saguhati Kedua (dicabut oleh One) :

97 : Zaty emilea  (http://belogzaty.blogspot.com/)

*Seperti yang OdahOne janjikan hadiah tambahan akan diberi jika penyertaan melebihi 100 orang...

Pemenang Hadiah Saguhati Ketiga (dicabut oleh Odah)  :

62 : nini-ab  (http://nini-ab.blogspot.com)
5.....
4.....
3....
2....
1....

Dan...Pemenang Hadiah Utama Ialah....(drums roll)...jatuh kepada....

Pemenang Hadiah Utama (dicabut oleh Odah & One sambil berebut-rebut)  :

131 : Enchik Nine  (http://www2.myetech9.com)

Tahniah!!! OdahOne ucapkan kepada kesemua pemenang & peserta yang JOIN   "OdahOne Giveaway | Bersamamu Hidup Ini Indah Semuanya"...anda semua adalah pemenang...We Are The Champions My friend...And we'll keep on fighting till the end ...We are the champions...No time for losers...'Cause we are the champions...Of the world...Lastly, OdahOne mintak maaf kalau ada sebarang kekurangan dalam menganjurkan GA ni...kita jumpa lagi dalam GA or contest yang akan datang...Insyallah

Kepada para pemenang congratz!...jangan lupa hantarkan detail seperti berikut A.S.A.P ke Email OdahOne untuk urusan penghantaran hadiah :

Nama :
Alamat :
No. Telefon :
Email : odahone4eva@gmail.com

Akhir kata.....



*nota kaki berbau :
Orang yang kalah tidak tahu apa yang akan dilakukannya bila ia menang, tapi berbicara tentang apa yang akan dilakukannya jika dia menang, dan orang yang menang tidak berbicara tentang apa yang dia akan lakukan jika ia menang, tetapi tahu apa yang akan dilakukannya jika dia kalah...???

23 KOMEN:

Miza Yusof said...[Mari Balas Komen Ini]

TAHNIAH KEPADA SEMUA PEMENANG :)


Jemput ke:
1. Blog Miza Yusof
2. Miza Yusof & Photo Blog

Dayana AZ said...[Mari Balas Komen Ini]

sobsob , dayana tade luck la :'(

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...[Mari Balas Komen Ini]

tahniahhhh pada semua...sayer pon tahniah jugak ehehehe

EiJa ZaQuaN said...[Mari Balas Komen Ini]

Tahniah kpd sume pemenang bertuah..:))
nmpknya eija x bertuah kat sini..huhu..

Odah + One = OdahOne said...[Mari Balas Komen Ini]

@Dayana AZ...xpe lain kali maybe ada luck

Odah + One = OdahOne said...[Mari Balas Komen Ini]

@Miza Yusof...tahniah utk kamu juga

Odah + One = OdahOne said...[Mari Balas Komen Ini]

@MYA EL QAYREENA AZRYAN...yup tahniah & thanx sbb join

Odah + One = OdahOne said...[Mari Balas Komen Ini]

@EiJa ZaQuaN...try ur best...dont give up...

toyolkiut said...[Mari Balas Komen Ini]

wah..
mereka mmg bertuah..
tahniah2..

Anak Ulu Cheka said...[Mari Balas Komen Ini]

tahniah kepada semua pemenang

Izzuddin Fauzi said...[Mari Balas Komen Ini]

Terima Kasih Odah + One = OdahOne, x sangka boleh menenang.... Mmg x sangka sgt2 :D

myetech9[dot]com @ Enchik Nine

Odah + One = OdahOne said...[Mari Balas Komen Ini]

@Izzuddin Fauzi...OdahOne pn xsangka pemenang utama adalah lelaki...hoho...

Cahaya Mama said...[Mari Balas Komen Ini]

congrates,..xde rezeki sy lg kali ni,.huhu,.

syuhada said...[Mari Balas Komen Ini]

thniah kpd yg menang..

tiefazatie said...[Mari Balas Komen Ini]

tahniah pd yg mng!

fa10 said...[Mari Balas Komen Ini]

tahniah pemenang2..

suha said...[Mari Balas Komen Ini]

thniah =)
sedih xdpt beg cntik..huhu..
http://suhasimplelife.blogspot.com/2011/05/mood-sedih.html

Ezzaty Emilea said...[Mari Balas Komen Ini]

waa~~ x sangka saya menang. mekasih odah + one = OdahOne. Gembira sgt2..

Odah + One = OdahOne said...[Mari Balas Komen Ini]

tahniah ezzaty...jgn lupa bg detail cpt2...kalo x bg hadiah kat org lain....hoho...congratz!!!

Syuxer said...[Mari Balas Komen Ini]

oh tidak..no saya 98..sikit lagi..bukan rezeki saya heheh,..:)..anjur lagi ye OdahOne..

Odah + One = OdahOne said...[Mari Balas Komen Ini]

sikit lg nk kena ek syuxer...ada rezki boleh wt GA lg...xleh wt slalu coz nnti bankrupt tokey...hoho...

::sarah:: said...[Mari Balas Komen Ini]

thanks dear!
hepi sesangat! =p

~Airieda~ said...[Mari Balas Komen Ini]

tahniah yg menang...

hmm to tuan rumah...nnt wat laa gi GA..nak try lagi kot2 laa rezeki nak dpt dr odah+one

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...