29 June 2011

WORDLESS WEDNESDAY | ODAHONE #1





*nota kaki berbau :
Nyamannya suasana rimba...




Mahu yang terang & jelas lagi pantas & nipis? Bertukarlah ke Samsung GalaxyS2. Memang Berbaloi Beb!

15 KOMEN:

Adam Idris said...[Mari Balas Komen Ini]

comelnya, hahaha
siapa punya?

QaRr JaliL said...[Mari Balas Komen Ini]

scene tebaik..filem ape ni?
haha

Hans said...[Mari Balas Komen Ini]

bagi saya macam semua binatang tu nak merebut kuda yang jatuh tu jer
:-)

Wordless Wednesday #4

Odah + One = OdahOne said...[Mari Balas Komen Ini]

@Adam Idris...ni semua mainan anak sedara beli time g zoo...tiap kali g zoo sure dia nak bwk blk seekor 2 binatang zoo...nseb baik dia tak mintak rimau yg real...hoho...

Odah + One = OdahOne said...[Mari Balas Komen Ini]

@QaRr JaliL...filem ni lum release lg coming soon...tajuknya "Kesah Binatang & Kawan-kawannya"

Odah + One = OdahOne said...[Mari Balas Komen Ini]

@Hans...gambo ni diambil secara spontan ketika tgk anak sdara aku bermain...ini penerangan dr budak tersebut : kuda sakit sebab sakit perut makan rumput basah & binatang ramai2 dtg nak tolong dia bawak pergi hospital??? xtau aku nak jawab apa

anyss said...[Mari Balas Komen Ini]

Assalamualaikum,
Waaaaa dah boleh buat zoo sendiri ni ;)

Odah + One = OdahOne said...[Mari Balas Komen Ini]

yup slmt dtg ke zoo OdahOne...masuk percuma

Hans said...[Mari Balas Komen Ini]

hahahahha
imaginasi kanak2 yg bagus
fikir positif je
hahahahaha

Kisah Joyah Dan Bedah

cik azeya said...[Mari Balas Komen Ini]

eh tu singa saye, macam mane boleh terlepas dekat sini..-.-

nairaariaa said...[Mari Balas Komen Ini]

alamak...die kena serang..apesal tu?huu...siap terbalik2 lg...

Odah + One = OdahOne said...[Mari Balas Komen Ini]

Hans :knak2 mmg jujur time bercerita xmcm org dewasa suka menipu...hoho

cik azeya : yeke singa kamu...alamak mcm mana boleh tlepas kt sini pulak???

nairaariaa : tolonglah slmtkn die...

Odah + One = OdahOne said...[Mari Balas Komen Ini]

Hans :knak2 mmg jujur time bercerita xmcm org dewasa suka menipu...hoho

cik azeya : yeke singa kamu...alamak mcm mana boleh tlepas kt sini pulak???

nairaariaa : tolonglah slmtkn die...

aleen aiden said...[Mari Balas Komen Ini]

banyaknye,sape punye?xkan odah kot.hu3

Hans said...[Mari Balas Komen Ini]

haahhha
tahu xper
kanak2 jujur
hati bersih

Himpunan Kata - Kata Hikmah Hans Hanis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...