02 July 2011

SEDAP HINGGA MENJILAT KAKI


Baru jap tadi lunch kat Kepsi (KFC) & baru jap tadi surf internet guna wifi Kepsi...jumpa pulak video budak kerja Kepsi yang buat perangai macam gampang...Sure ramai yang dah tengok & rasa jijik melihatnya...pada yang belum tengok boleh tengok kat SINI...ni baru sorang yang kita dapat reveal, agaknya berapa ramai lagi yang suka buat perangai pengotoq camni???

Kalau Encik Colonel Sanders (ala pakcik yang rambut & janggut putih tu) masih hidup & tengok video ni sure dia naik hangin...buat malu company sebab dapat staff yang sakit macam ni...siapa agaknya mangsa yang makan ayam goreng bersalut tapak kasut tu???


Slogan "It's Finger Lickin' Good" dah jadi "It's Kaki Linkin' Good"

So...GGG double O D Good! (So Good)...S...ST double O PID...Stoopid! (So Stoopid)

Kerja tu dah bagus bro kerja yang halal tukang sapu tepung KFC pada ayam Kepsi...tapi, janganlah biadap sangat sampai sapu kat kaki@kasut...You pay for that!... kali ni kau buat kat orang, lain kali kalau kau makan kat mana-mana & orang  buat benda yang sama or lagi teruk daripada tu janganlah pelik...ini namanya hukum karma...lagipun barang makanan yang masuk kat dalam perut tak eloklah kalau engkau buat perangai jijik camtu bro...Wasssup Bro!

*nota kaki berbau :
Berkaki Ayam ialah orang yang berjalan tanpa menggunakan kasut...Letak Ayam Di Tapak Kaki pula ialah perlakuan yang dilakukan oleh orang yang kurang siuman serta berperangai setan

5 KOMEN:

lala shaheila said...[Mari Balas Komen Ini]

Skrg semua set2 kfc sedap,
ada jugak org biadap mcm tu..

.::: Princess MOMOY :::. said...[Mari Balas Komen Ini]

memang pengotor
harap pihak atasan ambil tindakan
ada GA untuk odahone

http://www.princess-momoy.com/2011/07/1st-anniversary-giveaway-dunia-sebenar.html#axzz1QztzBHb1

Odah + One = OdahOne said...[Mari Balas Komen Ini]

yup...pengotor & mgotorkn org lain

Hans said...[Mari Balas Komen Ini]

pekerja tu tak amanah
nanti dia dapatlah balasan dia

Review Filem Transformers: Dark Of The Moon 3D

nairaariaa said...[Mari Balas Komen Ini]

ade tertengok da video pngotor tu...tp hari tu je rase anti kepci..skrg i rase nak berbuke dgn kepci la...glurrpp..melelh ayak liur..hee~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...