12 July 2011

MALAYSIA VS ARSENAL




Sure ramai yang tertunggu-tunggu pertemuan ni...walaupun just friendly match tapi para peminat The Gunners & Harimau Malaya memang takkan lepaskan peluang ni...kalau sebelum-sebelum ni peminat datang stadium just nak tengok Arsenal, Chelsea, Man U or Liverpool beraksi dalam diaorang punya Asia Tour...yelah bila lagi nak tengok favorite team main secara live kalau nak pergi UK lagi banyak bajet...


Tapi, sekarang team Malaysia pun dah ada peminatnya sendiri...esok taklah kita tengok semua penyokong yang datang pakai jersi merah walaupun yang main tu team kita sendiri...mesti ada terselit jersi kuning hitam or jersi biru yang bagi semangat kat Harimau Malaya



Apa-apa pun keputusan esok tak bawak sebarang makna...time ni lah team Malaysia nak uji kesemua pemain sebelum jumpa dengan Singapura dalam perlawanan kelayakkan Piala Dunia 2014...time lawan Taiwan hari tu banyak sangat posisi yang problem...peminat pun tak harap diaorang menang just bagi fight, tunjukkan games yang menarik & tak bolos banyak pun dah cukup


Team Arsenal memang terkenal dengan kepantasan diaorang...kaki sprint memang ramai...diaorang semua lari laju macam tembakkan meriam...sebab tu lah agaknya nama The Gunners...hoho...pandai-pandai jek...tak taulah team Datuk Rajagobal boleh kejar ke tak diaorang lari or just cucuk angin

Siapa yang berminat bolehlah beli tiket sekarang, still available kot...kalau dah sold out or takde masa & tak mampu beli tiket tengok jeklah kat depan TV...harga tiket memanglah agak mahal tapi kalau compare kita nak tengok diaorang beraksi dalam EPL lagi banyak bajet yang kita kena keluar...bagi peminat kipas susah mati Arsenal rasanya harga tiket ni memang berbaloi sebab dapat tengok pemain kesayangan diaorang beraksi!




Ticketpro Internet and Call Centre Ticket Collection:
Arsenal Asia Tour 2011 ticket purchases made under Ticketpro CALL CENTRE and INTERNET please proceeds your ticket collection at the following details:
  • Venue  : Box Office, Putra Indoor Stadium, Bukit Jalil (refer to map below for location)
  • Date      : 11 – 13 July 2011
  • Time      : 12pm – 8pm daily
Please produce the following for verification purpose :
  1. Identification card (for Malaysian) or passport (outside of Malaysia)
  2. Credit Card used in the transaction.
  3. Printout of the E-Mail confirmation containing the Order Transaction number upon collection
For collection on behalf, please produce the following:
  1. Authorisation letter
  2. Photocopy of Ticket Purchaser identification card or passport.
  3. Photocopy of Credit Card used in the transaction
  4. Printout of the E-Mail confirmation containing the Order Transaction number upon collection






Anda peminat The Blues? Anda peminat Harimau Malaya? Malaysia vs Chelsea...Jom dapatkan tiket percuma!


*nota kaki berbau :
Antara cakaran harimau & tembakkan meriam siapa yang lebih kuat? Jarak Lompatan seekor harimau dengan jarak tembakkan sebuah meriam mana yang lebih jauh?

5 KOMEN:

qellissa said...[Mari Balas Komen Ini]

Nasib baik i ni x minat tgk bola..kalau tak mesti nak pergi juga bg sokongan..yelah Malaysia lawan Arsenal tu...

Adam Idris said...[Mari Balas Komen Ini]

Rabu ni kan Arsenal,
kalau ManUtd or Real Madrid saya nak gak tengok, hehe

Odah + One = OdahOne said...[Mari Balas Komen Ini]

qelissa : rmi gurl yg xminat bola tp minat pd pemain yg ensem2 kn?...hoho

adam : yela, OdahOne pun peminat Man U & dah tgk dulu time dieorg dtg Msia...the gunners xminat sgt coz bnci tgk bos dia yg blagak...smlm pun time reporter ty tntg team msia dia buat mcm xpeduli & xamik tau

decader said...[Mari Balas Komen Ini]

Arghhh...saya minat Arsenal.
Tapin kalau lawan nya adalah Malaysia, of course saya sokong Malaysia.
Tapi tak mampu beli tiket. OdahOne xmau buat contest ke bagi kami menang tiket?hehehe

Odah + One = OdahOne said...[Mari Balas Komen Ini]

@decader...oic...tak mmpu woo nk sponsor hadiah beratus2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...