04 July 2011

1ST ANNIVERSARY GIVEAWAY DUNIA SEBENAR SHIDA


Setelah di TAG oleh Princess MOMOY, maka dengan ini diumumkan OdahOne secara rasminya menJOINkan diri dalam GA seperti yang tertera di atas..."1st Anniversary Giveaway Dunia Sebenar Shida"...Sesiapa yang berminat bolehlah KLIK banner kat atas tu mana tau anda bernasib baik untuk memenangi hadiah-hadiah seperti berikut :




Menarik bukan? Tapi jangan terkeliru dengan salah satu hadiah tu...bukannya menang dapat laptop just notebook skin jek...Untuk makluman hanya 100 peserta terawal sahaja yang layak untuk JOIN GA ni...So, siapa lambat boleh cuba lain kali pulak


Pendapat Anda Tentang Shida Dan Blog Shida (ini soalan yang wajib kena jawab sebelum layak nak menang hadiah...tidak melebihi 100 patah perkataan...penganjur GA cakap jangan buat macam karangan SPM)

Tentang Shida :
Ini pendapat OdahOne tentang Cik Shida melalui penampilan dalam blog sebab tak pernah jumpa...
Seorang yang kreatif | Sukakan warna-warna yang lembut mungkin juga berjiwa lembut | Tak lokek ilmu sebab siap bagi tutorial dalam blog | Peramah & Mesra Alam (follower pun ramai) | Sukakan filem-filem lama sebab backrgound blog ada efek macam filem dulu-dulu (sori kalau silap)

Blog Shida :
Blog berwarna biru yang membuatkan para pengunjung jadi cool | Kemas & tersusun | Mesra pengguna dengan background berwarna putih beserta tulisan & gaya penulisan yang senang nak baca | Widget icon & font yang menarik | banyak info & tutorial berguna

Kawan-kawan Yang Di Tag untuk menJOINkan diri :


*nota kaki berbau :
Tak salah kalau ingin mencuba...Tak salah kalau ingin meneka...Tak salah jugak kalau dah cuba & dah teka tapi tak menang-menang



Apa Jenis Smartphone Anda? Learn about The Differences Between Smartphones

9 KOMEN:

s.y.a.r.q said...[Mari Balas Komen Ini]

eh cik odah!! :) thanx 4 tagging ..nnt syarq buat eh

Nisa' Azman said...[Mari Balas Komen Ini]

salam odah..
nak mintak tlg vote utk Hannah leh x? Thanks!!

http://greennnpanda.blogspot.com/2011/07/vote-for-hannah-lucky-draw.html

Odah + One = OdahOne said...[Mari Balas Komen Ini]

@s.y.a.r.q...k tq sharq

Odah + One = OdahOne said...[Mari Balas Komen Ini]

@Nisa' Azman..tgu OdahOne terjah sat lagi...

shida'R said...[Mari Balas Komen Ini]

hehe cool lah!!
tq odah sebab sudi join GA shida ^_^
gudLuck okay hehe =)

peace,shida a.k.a odah juge^^

Odah + One = OdahOne said...[Mari Balas Komen Ini]

shida@odah : thanx hope boleh menang ya cik odah oi!

anisyafrina said...[Mari Balas Komen Ini]

gud luck...^__^

jom joint contest hantaran idaman pulak kat
www.akusyafrina.blogspot.com

Odah + One = OdahOne said...[Mari Balas Komen Ini]

@anisyafrina...thanx..k nnti OdahOne terjah & join...

Odah + One = OdahOne said...[Mari Balas Komen Ini]

@anisyafrina...thanx..k nnti OdahOne terjah & join...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...