12 July 2011

1st Giveaway Hari Raya by Wati Coklat






Nak hadiah coklat untuk Hari Raya? Mahukan coklat untuk memeriahkan lagi Hari Raya anda? Inginkan coklat sebagai juadah hari raya? Baju Raya anda berwarna coklat? Jom JOIN "1st Giveaway Hari Raya by Wati Coklat"...KLIK lah banner coklat kat atas kalau rasa nak makan coklat F.O.C...make sure standby sapu tangan sebelum terjah ke blog penganjur (Wati Coklat) sebab air liur sure meleleh tengok coklat yang colurful & mengiurkan

Syarat penyertaan pun simple & memudahkan anda untuk menikmati rasa coklat yang begitu enak hasil buatan Wati Coklat...kalau nak buat sendiri & beli dah kena keluar modal tapi yang ni senang jek just buat entry yang simple-simple & tunggu jek coklat sampai kat depan pintu rumah...tu pun kalau menanglah...

Tarikh tutup penyertaan pun 25 Ogos ngam-ngam dah dekat raya...Apo tunggu lagi???

Tagging Person :


Instranet...Untuk internet yang lebih Mudah & Murah...Pay as you use?


*nota kaki berbau :
Cokelat dalam istilah umum merupakan warna berupa kuning gelap, perang, atau merah yang diikuti pencerahan yang relatif terhadap sinar atau objek warna putih???

7 KOMEN:

lala shaheila said...[Mari Balas Komen Ini]

gudluck :)

wanbu said...[Mari Balas Komen Ini]

perghh.. lum puasa agi orang dah wat giveaway kuih raya

memang advance hehe...

Odah + One = OdahOne said...[Mari Balas Komen Ini]

shaheila : thanx

wanbu : yup, merdeka raya!

syiela said...[Mari Balas Komen Ini]

wah GA raya dah menjelma.. gud luck dear!

Odah + One = OdahOne said...[Mari Balas Komen Ini]

syiela : thanx...raya dh mnjelma tapi ramadhan lum lg???

Wati Coklat said...[Mari Balas Komen Ini]

Thanks join! Good luck. ;)

Miss Euoni said...[Mari Balas Komen Ini]

thx tagging .. soe ekk . tlalu lambat sgt bg respon . bz memanjang . baru je ade ksempatan check chatbox ..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...