22 July 2011

MALAYSIA SETANDING CHELSEA




Gempak jugak tajuk kat atas tu...Mungkin agak keterlaluan

"Alaa...Gol pun nasib tu, bola belum lepas line gol pun, tapi lines man perasan macam dah masuk...kalau tak kita boleh serilah...boleh makan itu Chelsea!" ayat orang yang tak puas hati

MALAYSIA : 0 | CHELSEA : 1

Apa-apa pun tahniahlah buat Team Malaysia sebab berjaya mengekang Chelsea daripada berkenduri gol macam match-match sebelum ni...teruskan kata pengadil!

*nota kaki berbau :
The Gunners sudah, The Reds sudah, The Blues pun sudah, The Lions bila lagi? Adakah Sang Harimau Dapat membaham Si Singa???

13 KOMEN:

MaMa CyDa said...[Mari Balas Komen Ini]

haaa ... gol yg tak gol pun sebenarnya. takpelah... penjaga garisan tuh sebenarnya taknak bg Chelsea malu ngan Malaysia yg kerdil nih.

kot Safi Sali ngan Safiq Rahim ader kompem2 sayur jek Chelsea kena ....huuhuhuh

qellissa said...[Mari Balas Komen Ini]

Tu lah, gol yang tak gol...hihihi..sebenarnya niat mmg nak tgk semlm, tp apakan daya, laki ko tertido mati dr ptg sampai ke mlm..adesss x dpt nak tgk chelsea lawan Malaysia Live..

nairaariaa said...[Mari Balas Komen Ini]

huu...ye ke gol cm tu?bia la...bagi la die,cian palk kal kalah dengan malaysia...huu~

shida'R said...[Mari Balas Komen Ini]

tahniah player mlysia..shida bangga nih! hehe ^_^

Ezzaty Emilea said...[Mari Balas Komen Ini]

bt0l, gol tu nasib je.. hehehe

Odah + One = OdahOne said...[Mari Balas Komen Ini]

football is cruel kan??? hoho...nseb baik just friendly match

.::: Princess MOMOY :::. said...[Mari Balas Komen Ini]

gol yang nasib saja tu
cayalah
tapi kecewa tengok malaysia vs singapore semalam
kecewa tgk keeper malaysia yang x jaga gol langsung
bagi 3 gol free kat singapore
tensionnya
bangun harimau malaya !

aleen aiden said...[Mari Balas Komen Ini]

berdebor juga nak tengok malaysia lawan singapura kamis nih.hu3

Odah + One = OdahOne said...[Mari Balas Komen Ini]

debaran dah habis...kita dah pun tewas...ishk ishk!

cik azeya said...[Mari Balas Komen Ini]

singa dah bunuh harimau. Y_Y

Odah + One = OdahOne said...[Mari Balas Komen Ini]

yup! harimau cuma tggl belang jek

.::: Princess MOMOY :::. said...[Mari Balas Komen Ini]

chesea time tu pun tension jugak sebab hairan nape la dia x boleh nak bolos gol malaysia
hihi
1 gol tu pun gol nasib

Odah + One = OdahOne said...[Mari Balas Komen Ini]

@.::: Princess MOMOY :::....amboi MOMOY penyokong kuat msia ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...