22 June 2011

"CONTEST : APA YANG MENARIK?"



Dah lama OdahOne tak menJOINkan diri dalam arena Contest & Giveaway...time BlogWalking jumpa pulak contest ni...syarat-syaratnya pun senang & kebetulan memang OdahOne pernah buat entry tentang ni...bila tanya tuan punya contest cakap tak kesahlah letak entry lama pun boleh...So, apalagi kita JOIN!...Siapa yang tertarik untuk JOIN contest "Apa yang menarik?" ni bolehlah klik pada banner yang kat atas tu...

Ini antara syarat-syarat contest ;

1. Buat entri pasal tempat menarik yang boleh dilawati di negeri / tempat anda atau mana-mana tempat menarik yang rasa nak bagitau dekat orang. kalau buat full-package, boleh letak budget transport & penginapan sekali. ala-ala destinasi budget lagi lah best! hurrr~ sila buat se-creative mungkin :D
2. Letak gambar di atas dalam entri tersebut dan linkkan pada blog ini.
3. Letak tajuk entri itu "CONTEST : APA YANG MENARIK?"
4. Tinggalkan link anda pada comment entri tuan punya penganjur contest

Inilah dia entry yang OdahOne pertaruhkan untuk JOIN this contest...amboi ayat nak gempak...Entry lama tapi dah diberi nafas baru semata-mata nak join contest ni...Hope, semua orang enjoy nak baca entry yang agak panjang lebar (klik pada tajuk dibawah & anda akan dibawa mengembara ke dunia imaginasi si penulis...sila pasang seatbelt anda sekarang &.....KLIK....5...4...3....2...1...0...) :


*nota kaki berbau :
Apa yang menarik? Apa yang menarik ialah bila kita join satu-satu contest & kita menang lagilah bertambah menarik...tapi kalau kalah janganlah menarik diri sebab boleh cuba JOIN contest yang lain pulak...menarik bukan???...cantik tertarik kau memang...pelik

7 KOMEN:

Chegu Zubir said...[Mari Balas Komen Ini]

anda dijemput menyertai
Segmen #3 "Blog Hari Ini"

nairaariaa said...[Mari Balas Komen Ini]

waa..bestnye,lame tak join contest...gudluck odah=)

Odah + One = OdahOne said...[Mari Balas Komen Ini]

tq nairaa...

Hans said...[Mari Balas Komen Ini]

wahhh
good luck untuk anda

me | is | aku said...[Mari Balas Komen Ini]

salam.
tahniah diucapkan. awak menang kontes ini. sila reply pada may newupdate. thanks :)

http://safatien.blogspot.com/2011/08/pemenang-kontes-apa-yang-menarik.html

Odah + One = OdahOne said...[Mari Balas Komen Ini]

@me | is | aku...yeke???....thanx a lot....yeah!

athisya nevercanbereplace said...[Mari Balas Komen Ini]

hehe..same goes to you..congrats jgak dpt menang..mmg betol rezki Ramadhan..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...