26 June 2011

Saya nak jadi Follower Bertuah – Aidanatasya[dot]com



Anda busuk? Anda mahu sentiasa berbau harum? Ringan-ringankan tangan anda untuk JOIN GA ini...GiveAway ni hadiahnya memang Unisex sesuai untuk kedua-dua jantina lelaki or perempuan...tak percaya? cuba skodeng hadiah kat bawah ni....

For Men’s




For Girl’s




Berbau harum bukan?...tapi...hanya ada seorang sahaja pemenang yang bertuah serta berhak untuk memilih keharuman ini...Boleh pilih-pilih hadiah lagi...GiveAway ini dianjurkan oleh Aidanatasya[dot]com...Cabutan Undi akan dibuat berdasarkan random.org...So, pemenangnya pun dipilih secara randomlah...nasiblah, mari kita lihat siapa yang kena!

Tarikh Tutup : 31.07.2011

Marilah mewangikan diri masing-masing...Just KLIK banner kat bawah ni & anda selangkah ke arah hidup yang lebih wangi 



Mereka yang di TAG dengan penuh keharuman :



*nota kaki berbau wangi
Ada orang yang badannya busuk tetapi hatinya wangi...ada orang yang mulutnya berbau busuk tetapi ayat yang dikeluarkannya sentiasa wangi...ada orang yang sentiasa berbau wangi tetapi hatinya busuk seperti bangkai, mulutnya sering mengeluarkan perkataan membusuk-busukkan orang lain



MTV World Stage is happening Live in Malaysia at iCity Shah Alam on 24th July 2011

6 KOMEN:

aleen aiden said...[Mari Balas Komen Ini]

pergh..perfume....hu3
gudlak!&& ^_*

Nurfaizah M Nor said...[Mari Balas Komen Ini]

nak tanya boleh? mcmana nak link kan banner kat blog yg buat ga tu ya?

Nurfaizah M Nor said...[Mari Balas Komen Ini]

tima kasih bebyk bg info yg sgt membantu w'pun lama gak i nunggu u reply....huhu!

Odah + One = OdahOne said...[Mari Balas Komen Ini]

u r welcome...ini hari busylah

nairaariaa said...[Mari Balas Komen Ini]

hee..tq tag..hari nie bz la..esok sy try masuk GA..he...

mrs redzuan said...[Mari Balas Komen Ini]

mulut busuk baru bangun tido..=P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...