22 June 2011

WORDLESS WEDNESDAY







*nota kaki berbau :
Aku terdiam & tertunduk membisu dipagi Rabu bila melihat lukisan ini menghiasi wallpaper laptopku...angkara siapakah ini???...sudah celik IT rupanya budak 7 tahun ini

8 KOMEN:

Mek Norfa said...[Mari Balas Komen Ini]

sapa yg lukis tu..

p@kcikLie said...[Mari Balas Komen Ini]

"tolong komen ..leh tak???

Wani said...[Mari Balas Komen Ini]

....... <-wordless

*mmg sangat wordless tengok gambaq tu*

Nur anisa =)) said...[Mari Balas Komen Ini]

hehe comel la..kite follow sini niat nk 555 tp x kesmpain hehe =))thnks singah blog kite..

nashays said...[Mari Balas Komen Ini]

aku aik seram pandang lelama odah oiiii..

Odah + One = OdahOne said...[Mari Balas Komen Ini]

@Mek Norfa...ank sedara umo 7tahun yg lukis...minggu lepas just ajar dia cara lukis guna paint tapi xsangka pandai pulak dia jadikn wallpaper kat laptop ni...

Odah + One = OdahOne said...[Mari Balas Komen Ini]

p@kcikLie : no komen...hoho jwpn mcm artis...td dah tanya kat ank sedara tu dia lukis apa ni jwpnnya..."ini gambo mama adik bila time dia marah"...mmm bdk2 mmg jujur dgn lukisan yg diaorg lukis

Wani : Wordless xpe jgn jobless...mau mkn apa???

Nur anisa =)) : 555 no. cntik tu teringt dulu ada jenama rokok 555 my uncle suka hisap

nashays : mmg seram pun pg td pun bukak laptop terus tperanjat beruk tgk gambo ni

ejoy said...[Mari Balas Komen Ini]

bagus la 1 kemajuan tu
G701 sekali ( line sy slow)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...