04 August 2011

REZEKI DI AWAL RAMADHAN


Kalau kelmarin tajuk entry OdahOne "TERSEPIT DI AWAL RAMADHAN"...Tapi, hari ni tajuknya best sikit..."REZEKI DI AWAL RAMADHAN"

Rezeki yang pertama OdahOne dapat ialah Buffered Earnings daripada Nuffnang...Thanx a lot Encik Nuffnang sebab bermurah hati nak letak iklan kat bawah ni pada blog OdahOne...kalau boleh biarlah dia stay lama-lama sikit kat situ...


Rezeki yang kedua pulak OdahOne menang "CONTEST : APA YANG MENARIK?"...Kliklah kalau berminat nak baca "Apa yang Menarik"...Contest ni dianjurkan oleh http://safatien.blogspot.com/...terima kasih banyak-banyaklah sebab pilih artikel OdahOne yang panjang lebar tu sebagai pemenang...We really appreciated!...tahniah jugak kepada para peserta & pemenang yang lain...Congratz!...



Alhamdulillah...Bulan Ramadhan ni memang bulan yang penuh dengan keberkatan & rezeki pun turun mencurah-curah kalau kita rajin usaha & berdoa...tengok jeklah ramai yang bersungguh-sungguh berniaga time bulan puasa ni...ada yang jual makanan, kuih & biskut raya, baju, kerongsang, kad & sampul duit raya & macam-macam lagi

Hope, pasni rezeki kami akan bertambah-tambah...20.11.2011...rezeki yang paling besar sedang menanti...We want to believed!...The Truth Is Out There!

*nota kaki berbau :
Duit boleh dicari musuh jangan dicari...rezeki tak datang kalau tak dicari...musuh kadang-kadang datang walaupun kita tak cari...cari-cari carilah

6 KOMEN:

Jieda said...[Mari Balas Komen Ini]

tahniah..akak juga yang dah lama tak merasa BE hu3..tapi takpe,mungkin belum ada rezeki lagi

gnesop.com said...[Mari Balas Komen Ini]

tahniah sis.. moga terus bertambah rezeki tersebut :) amin

.::: Princess MOMOY :::. said...[Mari Balas Komen Ini]

Wahh... tahniah odahone =)

Odah + One = OdahOne said...[Mari Balas Komen Ini]

thanx semua...amin...hope rezeki kamu org pun mkin btmbh2

shida'R said...[Mari Balas Komen Ini]

at 1st tahniah odah dapat BE wahh masyukk la bulan raya nnt hehe..
tahniah juga menang contest tu,yup betul lah tu rezki ramadhan :)

Odah + One = OdahOne said...[Mari Balas Komen Ini]

thanxlh shida'R

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...