01 April 2011

UPDATE TERKINI GA ODAHONE


Alhamdulillah....dah pun masuk 1 minggu Odahone buat GA & setakat ni sambutan yang diberikan oleh para blogger memang amat-amat menggalakkan...sampai masa entry ni di tulis jumlah keseluruhan Peserta GA OdahOne ialah seramai 69 orang...ok lah not bad untuk our 1st GA...lagipun ada masa lebih kurang 1 bulan dari sekarang untuk sesiapa yang belum JOIN & berminat nak JOIN sebab tarikh tutup penyertaan ialah pada 30 APRIL 2011...kalau boleh jejak sampai 100 penyertaan maybe OdahOne nak tambah hadiah lagi kot

Kepada sesiapa yang dah pun JOIN thanks a a lot!!!...terima kasih banyak-banyak sebab sudi untuk meluangkan masa anda bersama-sama OdahOne...Bersamamu Hidup Ini Indah Semuanya...anda semua boleh semak nama kat page Peserta GA mana tau ada nama yang tercicir sebab cabutan hanya akan dibuat berdasarkan nama yang ada dalam senarai tersebut sahaja...kalau ada nama yang tercicir tolong inform secepat mungkin pada OdahOne...tapi, maybe takde kot sebab Odah bersama One dah buat double check sama-sama

Ok, diharap semua enjoy dengan apa yang korang buat...hari ni 1 april, kita dah pun menghabiskan 3 bulan pertama daripada tahun 2011...masih banyak lagi yang kita kena buat untuk teruskan hidup...pagi-pagi lagi dah di APRIL FOOL kan oleh member-member...tapi kalau setakat bergurau biasa-biasa tu boleh accept lagi jangan terover sudahlah...adios amigos...jumpa lagi!


*nota kaki berbau :
April Fool...fool me once, shame on you...fool me twice, shame on me...what a shame

8 KOMEN:

Jieda said...[Mari Balas Komen Ini]

akak nak join tapi banner ga odah akak tak nmpak.mgkn pc opis ni block gambar tu

Odah + One = OdahOne said...[Mari Balas Komen Ini]

@Jieda...yeke kena block...alamak tu kan gambar yg paling sopan, just kongsi straw minum air jek...hoho...anyway...xpe join jek dulu lain kali baru letak banner...

EiJa ZaQuaN said...[Mari Balas Komen Ini]

ohh byk masa lagi tu..compom ramai yg joint..

ok ada nama..no 31
goodluck to all..:))

aleen aiden said...[Mari Balas Komen Ini]

woah!giler kentang smbutan kan.meriah gitew..hee
sori alin xdpt join..kinda bz..apdet blog pon da jarang skang.huhuh

.::: Princess MOMOY :::. said...[Mari Balas Komen Ini]

cayalah odah
semoga makin terkenal blog odah nih =)
Dia kata saya cantik TAPI saya..."
Pembunuh anak kucing wanita mohon maaf kepada rakyat Malaysia"

Odah + One = OdahOne said...[Mari Balas Komen Ini]

@.::: Princess MOMOY :::....tq MOMOY

Cahaya Mama said...[Mari Balas Komen Ini]

hehe,.bgus kn buat GA ni,.bley rpatkn lg prshbtan,.hehe,.sy join GA odah n one,.hehe,.

ehem!,.disebabkn sy xrmai fllowers lg,so sy dh tagged odah tuk join cntest ni,.hehe,.kt sni

http://blogcahayamama.blogspot.com/2011/04/1st-contest-dari-xcyber-pose-depan.html

klu sudi join,tq bnyk2,.hehe,. =)

Odah + One = OdahOne said...[Mari Balas Komen Ini]

@Cahaya Mama...yup betul tu mama...salam pshbtn...tqvm sbb tag OdahOne...nnti OdahOne JOIN k...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...