30 April 2011

LAST CALL UNTUK PESERTA GA


Ada masa lagi ni kalau ada sesiapa yang berminat nak JOIN "OdahOne Giveaway | Bersamamu Hidup Ini Indah Semuanya" Tepat jam 12.00 tengah malam 30 April 2011 barulah GA ni akan melabuhkan tirainya...

Update terkini jumlah peserta setakat ni dah 136 orang...kalau boleh cukupkan 150 or lebih pun bagus jugak kan...barulah meriah sikit...persaingan untuk menang hadiah pun menjadi semakin sengit

Apa tunggu lagi???? Ringan-ringankan tangan anda untuk buat satu entry yang paling simple...mungkinkah anda akan tersenarai di antara nama-nama pemenang??? Kalau tak menang pun yang penting kita mencuba


Anyway bagi yang dah JOIN tu thanx a lot...OdahOne dah tengok semua entry-entry yang diaorang buat untuk JOIN GA ni...ada yang buat simple-simple just cukupkan syarat tapi ada jugak yang tulis macam-macam tentang GA ni...

Apa-apa pun penyertaan anda semua dah pun OdahOne terima tak kiralah entry tu panjang or pendek yang penting ikhlas untuk JOIN & pemenang dibuat berdasarkan cabutan secara manual oleh Odah & One...semua orang ada peluang untuk menang...kemenangan tu perkara nombor 2...yang penting semua orang ENJOY!!!


*nota kaki berbau :
“Apakah yang anda paling takuti sebagai seorang pelajar?” Kami takut GAGAL...Ahh! Takut gagal lepas tu takut pulak nak mencuba...Saya pandai menyanyi & kebetulan ada satu pertandingan nyanyian di sekolah. Saya hendak masuk pertandingan tu tapi saya takut gagal, atau takut jika saya tak menang & kawan-kawan ketawakan saya. Kalau tak menang, saya mungkin akan rasa sangat kecewa. Jadi apa anda buat? Anda tidak memasuki pertandingan itu. Mengapa? Takut gagal kemudian takut mencuba...Anda perlu ingat, jika anda cuba, anda mungkin gagal atau anda mungkin berjaya. Kita tidak pasti. Tetapi satu perkara yang pasti, jika anda tidak mencuba, anda pasti tidak akan berjaya!...Mari mencuba???

1 KOMEN:

zaty luvlianncezzz said...[Mari Balas Komen Ini]

sy sowg yg lucky..insyaAllah dpt.cewaaaah!
amin ~

Mari menghayati di cni
suatu kesah tentang…..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...