26 April 2011

TINGGAL 5 HARI LAGI...


Tinggal 5 hari saja lagi untuk ke semua pembayar-pembayar cukai melengkapkan borang cukai pendapatan masing-masing untuk dihantar ke Lebaga Hasil Dalam Negeri (LHDN)...zaman sekarang dah canggih tak payah lagi isi borang yang berjela-jela tu...just isi secara online E-Filing mudah, cepat & pantas...OdahOne tak wajib bayar cukai lagi sebab gaji pun ciput...just hantar borang buat cukupkan syarat jek...tunggu gaji dah beribu-ribu nanti saya bayar ya encik LHDN...

Ini pesanan LHDN untuk warganegara Malaysia yang bertanggungjawab..."TARIKH AKHIR pengemukaan borang dan bayaran baki cukai kena dibayar bagi punca pendapatan bukan perniagaan ialah pada 30/04/2011"

Tapi, OdahOne bukan nak cerita tentang cukai ni semua...just nak remind tinggal 5 hari lagi "ODAHONE GIVEAWAY | BERSAMAMU HIDUP INI INDAH SEMUANYA" akan ditutup secara rasminya iaitu tepat jam 12.00 tengah malam 30 April 2011...kebetulan tarikhnya sama pulak dengan tarikh akhir untuk hantar borang cukai kat LHDN...so, sesiapa yang belum hantar penyertaan lagi cepat-cepat menJOINkan diri sebab masa sudah semakin singkat...lagipun OdahOne buat GA yang simple-simple jek senang orang nak JOIN

Setakat ni ada seramai 117 peserta yang dah JOIN...seperti yang OdahOne pernah cakap dulu kalau penyertaan melebihi <100 orang maka hadiah akan ditambah...dengan sukacitanya OdahOne tambah lagi satu hadiah untuk para peserta...

Kat bawah ni OdahOne uploadkan gambar hadiah untuk pemenang hadiah saguhati ke-3...hope, semua orang enjoy dengan GA ni & suka dengan hadiah terbaru ni...peluang untuk anda menang hadiah semakin meningkat...marilah JOIN beramai-ramai tinggal 5 hari jek lagi...Let's Do It!...Bersamamu Hidup Ini Indah Semuanya...Yeah!!!

Hadiah Saguhati Ketiga (Kerongsang Jurai Elegant)

*nota kaki berbau :
1x5 = 5, 6-1 = 5, 3+2 =5, 2+3 = 5, 15-10 = 5, 5x0 = ???...every equation have their own answer...begitu juga jawapan untuk pemenang GA OdahOne...Bila? Kita tunggu minggu depan...

7 KOMEN:

Zuwairi Aiman said...[Mari Balas Komen Ini]

Salam kunjungan.. singgah la ke blog saya ;)

http://www.zuwairiaiman.com

Miecyber said...[Mari Balas Komen Ini]

Cepat cepat weh....

Robot ada perasaan

Odah + One = OdahOne said...[Mari Balas Komen Ini]

cpt sementara stok masih ada...hoho!

zaty luvlianncezzz said...[Mari Balas Komen Ini]

canteknya.zaty bwu join.hope sudi terima penyertaan ♥

aleen aiden said...[Mari Balas Komen Ini]

kemaen rancak die buat GA ye.jgn pening2 pilih yg memang ye.hee

Odah + One = OdahOne said...[Mari Balas Komen Ini]

@zaty luvlianncezzz...yup pnyertaan anda dh pun dterima...LULUS!!!

Odah + One = OdahOne said...[Mari Balas Komen Ini]

@aleen aiden...poning gak kpale pakcik ni...tp xpe yg pntg enjoy!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...