04 January 2012

WORDLESS WEDNESDAY | ODAHONE #23


*nota kaki berbau :
Maaf Encik Canon...Bypass terpaksa dilakukan kerana aku tak mampu lagi nak beli catridge yang Ori

10 KOMEN:

.::: Princess MOMOY :::. said...[Mari Balas Komen Ini]

haha... siap by pass tu
lawak la odahone nih =)

.::: Princess MOMOY :::. said...[Mari Balas Komen Ini]

wahh... tahun baru nih dear byk posting . azam baru ker dear =)

CintaZulaikha said...[Mari Balas Komen Ini]

siap cara2 plak tuh..hehheh

cik ketam said...[Mari Balas Komen Ini]

xpe..asal masih boleh guna (:

syiela said...[Mari Balas Komen Ini]

jimat sikit :)

OdahOne OdahOneBizz said...[Mari Balas Komen Ini]

.::: Princess MOMOY :::. : yela tgk tiub tu mcm org wt by pass jantung pulak....nasib baik bjaya wt...try & error last sekali bjaya!...jimat sket...xbyklh posting MOMOY busy jek memanjang...

CintaZulaikha : yup, step by step mana tau ada yg nak blajo modified

cik ketam : mmg still bleh guna lebih kurang sama jek mcm yg ori

syiela : bukan jimat skit tp byk woo...kalo bli katrij ori blanc & color dah seratus lebih tp guna yg ni (CISS) cuma RM35 siap refill black & color lagi...tgklh tank ink dia bukan main beso...cuma nak modified leceh sikitlh

aleen aiden said...[Mari Balas Komen Ini]

apekah maknanye ini semua?hmm

sop said...[Mari Balas Komen Ini]

Mmg jimat pakai bypass :)
Kami sumer dok pakai

shida'R said...[Mari Balas Komen Ini]

heheee ^_^ terbaikk...

Azhafizah[フィザ] said...[Mari Balas Komen Ini]

untung banyak guna jenis macam ni..leh print bebanyak..jimat!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...