11 January 2012

WORDLESS WEDNESDAY | ODAHONE #24






*nota kaki berbau :
Dalam dunia manusia ada binatang...dalam dunia binatang takde manusia...dalam hati manusia ada hati binatang

12 KOMEN:

yad'z said...[Mari Balas Komen Ini]

macam kat pusat sains.. huhu.. nice mesej yang disampaikan.. =)

Cikpuan rara said...[Mari Balas Komen Ini]

hehehhe comels nya. =)

.::: Princess MOMOY :::. said...[Mari Balas Komen Ini]

mana ni?
dear ni suka budak2 dan suka berjalan2 kan =)

CintaZulaikha said...[Mari Balas Komen Ini]

comey bebenor kumbang tuh..hehhe

OdahOne OdahOneBizz said...[Mari Balas Komen Ini]

yad'z : yup, mmg pun kat pusat sains negara...nice mesej kalo ada org yg faham kan

Cikpuan rara : sape yg come dinosour ke?...hoho

.::: Princess MOMOY :::. : betullah mcm yg yad'z teka kt pusat sains...mmg suka bjln2 bsama2 budak2 sbb bdk2 xsuka menipu...dia akan respond dgn ikhlas bila tgk ssuatu benda

CintaZulaikha : kumbang ni baik xhisap madu punya...hoho

Noraim said...[Mari Balas Komen Ini]

bawak anak2 akak jalan2 ye?

manusia yg berhati binatang xlayak dipanggil manusia :)

Cik Azizah said...[Mari Balas Komen Ini]

tapi ade je manusia berperangai binatang..huhuhu

gnesop.com said...[Mari Balas Komen Ini]

wAH.. DINASOR.. DASYAT TU..
(ops teCaps plak)

org muo said...[Mari Balas Komen Ini]

budak kecik tu anak kamu ke odah :)

Azhafizah[フィザ] said...[Mari Balas Komen Ini]

kalaulah ade dinosour zaman skang ni..pupus manusia berhati binatang.hihi

p/s:dalam hati ade taman

OdahOne OdahOneBizz said...[Mari Balas Komen Ini]

Noraim : yup, bwk ank2 buah jln2...thun lepas py gmbo ni...nak pnggil apa ek mnusia yg cmtu???

Cik Azizah : ntah jenis yg cmtu mmg xkn pupus kot smpi hari kiamat

gnesop.com : ALAMAK! OPS...tercaps lock jugak...hoho

org muo : xkanlh bru kawen bape bulan ank dh beso cmtu...hoho

Azhafizah[フィザ] : yela bkn setakat mnusia bhati binatang yg pupus tp mnusia yg bhati mulia pun habis kena ngap...hoho

Emmet said...[Mari Balas Komen Ini]

wah, entry yang menarik, blog ni pun lawa, keep up the good work! :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...