05 January 2012

MENAIP ENTRY DALAM KEADAAN TAKDE LETRIK & BATERI LOW



Karen takde ni tak tau sempat ke tak aku nak habiskan taip entry ni...time idea tengah mencurah-curah time ni lah dia nak shutdown...nasib baik tak blackout time tengah-tengah malam...bateri lappy ni pulak tinggal nyawa-nyawa ikan...nasiblah, taip setakat mana yang boleh ni...22% remaining maksudnya dalam jangka masa 10-15 minit lagi laptop ni akan terpadam dengan sendirinya

Kan elok kalau ada laptop yang beroperasi menggunakan kuasa solar...pagi-pagi ni bolehlah berjemur kat matahari sambil berblogging...orang kata cahaya matahari pagi ni elok untuk kesihatan...ada vitamin D kot...omputeh pun sanggup datang jauh-jauh semata-mata nak berjemur kat tepi pantai...

Maaflah...tidak banyak yang boleh dicoret dalam jangka masa yang sesingkat ini...

Akhir kata; 'Selamat Datang 2012'...tak kesahlah walaupun lambat 5 hari...hope tahun ni dapat buat entry-entry yang lebih ganas...nampaknya masa terlalu mencemburui kami...amaran telah dikeluarkan oleh laptop Acer aspire 4736G menandakan entry ini perlu dipublish dengan kadar segera...hope sempatlah publish...sekian saja...bye!


*nota kaki berbau
Orang kata biar papa asalkan bergaya...Biar takde letrik jangan takde air...tapi OdahOne kata biar kaya & bergaya buat apa nak jadi papa...biar ada letrik & ada air lagi bagus...Gitar kapok itu lagi bagus daripada gitar elektrik sebab walaupun takde karen still boleh keluarkan bunyi???

7 KOMEN:

Azura Mendezz said...[Mari Balas Komen Ini]

Yes darling..mmg masih terlalu awal pon nak mencatat hari2 2012..
kita baru hari ke-5..
but psstttt!!canner pas kahwin??
best x?? =P

OdahOne OdahOneBizz said...[Mari Balas Komen Ini]

Azura Mendezz : amboi, u ty soalan cepu emas xtau nk jwb...kawen dulu baru tau kot...hoho...kalo ty org lelaki sure dieorg jwb camni; "kalau aku tau awl2 lg lepas sunat aku kawen"...hoho

.::: Princess MOMOY :::. said...[Mari Balas Komen Ini]

tahniah sebab berjaya publish
hihi...
boleh ker?

Azhafizah[フィザ] said...[Mari Balas Komen Ini]

selalunya time darurat memang banyak idea..hehe..sabo je la..nasib sempat siapkan entry..ye dak?btw selamat tahun baru,semoga tahun ini lebih baik dari tahun lepas.^__^

gnesop.com said...[Mari Balas Komen Ini]

odah beli laptyop pakai batery AA.. x der letrik boleh gi beli kat kedai.. hehehe

atau boleh pakai generator.. hehehe

selamat tahun baru odah

syiela said...[Mari Balas Komen Ini]

sokong gnesop.. kena pakai battery AA :)

OdahOne OdahOneBizz said...[Mari Balas Komen Ini]

.::: Princess MOMOY :::. bolehlah tu MOMOY

Azhafizah[フィザ] : slmt thun baru jugak...yup hope tiap2 tahun lebih baik dr tahun2 lepas

gnesop.com : kalo pakai bateri AA kmpem xsmpi 5 minit bateri dah kong...hoho...generator byi bising xlarat nak dgr...slmt tahun baharu en sop

syiela : yela, nnti try cari lappy guna double A...bleh pnjm bteri kete control ank sedara wt on laptop kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...