19 October 2011

WORDLESS WEDNESDAY | ODAHONE #15








*nota kaki berbau :
Mencegah itu lebih baik dari mengubat, menutup jalan maksiat itu lebih baik dari merawat, menegah itu lebih baik dari melihat

21 KOMEN:

Azura Mendezz said...[Mari Balas Komen Ini]

Hehe!Cute! =)

tyra uyura said...[Mari Balas Komen Ini]

hahaha...

.::: Princess MOMOY :::. said...[Mari Balas Komen Ini]

hah
apa nih odahone

Odah + One = OdahOne said...[Mari Balas Komen Ini]

azura : sape yg cute baby yg kena buang or maknya???...:p

tyra : hohoho...

MOMOY : gambar sekadar lakonan adegan buang anak kat koridor apartment...don't try this at home!

nairaariaa said...[Mari Balas Komen Ini]

huu...terhibur tgk gmbar2 tu...yg hisap ibu jari tu xtahan...keh3x..tapi ade pngajaran...like too much...huu

aleen aiden said...[Mari Balas Komen Ini]

ha3,sape yg buat prangai mcm ni cube cakap?haishh

Azhafizah[フィザ] said...[Mari Balas Komen Ini]

penuh dramatik la odah pitcha ni

awie958 said...[Mari Balas Komen Ini]

lorr tu ke cik odah?

.::: Princess MOMOY :::. said...[Mari Balas Komen Ini]

ooo begitu
aisey...momoy lem
tu odah ker ?
tapi macam lain jer

niesa said...[Mari Balas Komen Ini]

haha lakonan yg berkesan...

I wong (依之汉) said...[Mari Balas Komen Ini]

muat la pulak bayi dalam tu. Huh!?

bukan retis said...[Mari Balas Komen Ini]

haha..part bayi tu yg xleh bla tu..hoho

Niza Romli said...[Mari Balas Komen Ini]

baby tu odah kot? huhu

tapi...mantap betul lakonan tu :D

sop said...[Mari Balas Komen Ini]

sapa lah nak buang bayi besor tu
dah boleh berlari. hahaja

~Nana 귀여운~ said...[Mari Balas Komen Ini]

LOL..

Cinderella said...[Mari Balas Komen Ini]

wow apo bondo ni..mmg wordledd tgok ni

shida'R said...[Mari Balas Komen Ini]

wehh odahh..shida terpinga2 tgk WW ko hahaa..seyes..tercari2 jwapan dia..hahaa...

Odah + One = OdahOne said...[Mari Balas Komen Ini]

naira : bebi tua isap jari buruk kan...

aleen : tak boleh cakap...wordless...hoho

azhafizah : mmg dramatik ni step org nk buang bayi jgn tiru

awie : a'a yg buang bebi tu cik odah nape xpcaya ker???

MOMOY : mmg lain pun MOMOY sbb tu org lain...odah & one just jd director utk filem ni...kteorg present asignment tjuk Jahiliah Moden tu yang siap letak contoh gambo cmni...ustazah pun bantai gelak tgk tapi still smpi mesej kiteorg

niesa : tgklh sape directornya...hoho

I wong : muat jek bdk tu masuk dlm beg polo bdn siza xs

bukan retis : comel kn bebi tua bangka tu...

niza : ada rupa odah ker bebi tu?

sop : org tua pun org bleh buang tepi jln inikn pula bebi yg comel ni en sop...hoho

nana : lol..lol..loll

cinderella : inilah kejadian buang bebi yg dirakam melalui cctv...hihi

shida'R : xpyh cr jwpn shida baik tolong ank murid cr jawapan soalan matematik kertas 2

awie958 said...[Mari Balas Komen Ini]

sumpah kelakar, tapi nice jobs

♥Aien Najwa♥ said...[Mari Balas Komen Ini]

hahaa..super duper lawak!!!~~=D

MakNgah said...[Mari Balas Komen Ini]

ni lah org kata masa kecik2 xnk mampus..lawak la drama ni siap bg tutorial nk buang anak.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...