28 October 2011

FINAL PIALA MALAYSIA 2011









VS









Pendekar Penyu VS Pahlawan Rusa

Siapa yang lebih gagah, siapa yang lebih hebat & siapa yang lebih kuat? Kita dah tengok 2 pasukan ni bertarung dalam aksi separuh akhir hari tu...kalau tengok dari segi persembahan time semi final tu rasanya ramai yang dah boleh buat prediction, ramai yang dah boleh agak siapa yang bakal menang...tapi, bola tu bulat dia boleh bergolek masuk kat mana-mana gawang gol pun bak kata pepatah; "Keputusan di atas kertas boleh diterbalikkan di atas padang"

Belum pun tiup wisel final FAM dah bikin panas sebab harga tiket tiba-tiba jek melambung...tahun lepas harga baru RM30 tapi kali ni tiket final dah jadi RM50 diaorang mark-up RM20...banyak jugak tu, ingatkan harga barang jek naik harga tiket bola pun nak naik sama...gaji naik, barang pun naik, tiket bola pun naik...so, takde bezanya

Bahang pun dah makin terasa...kedua-dua peminat dah start berdebat hangat kat Facebook tapi bukan pasal match, pasal harga tiket yang mahal amat...dah macam-macam yang diaorang buat tapi FAM tetap dengan keputusan muktamad no diskaun..."Kalau rasa nak tengok belilah tiket kalau tak nak tengok sudah"...nak tak nak kena beli jugak tiket walaupun mahal sebab nak tengok pasukan kesayangan beraksi di pentas final



Ada yang kata nak boikot final match ni...kita tengoklah nanti either Stadium Shah Alam tu lebih banyak kerusi daripada orang or sebaliknya...Anyway, jom kita ramai-ramai tengok bola kat TV pun jadilah...siapa yang ada kemampuan nak pergi stadium tengok live match & sanggup spend duit RM50 tengoklah kat stadium lagi thrill...especially bagi peminat Kipas Susah Mati team N9 & Ganu...hope berbaloilah dapat tengok game yang best & fight...jangan main macam hampeh sudahlah

Odah N9, One Ganu kita tengok sape yang menang esok???



*nota kaki berbau :

Bila agaknya Team Johor & Perak nak bangun dari tidur? Dah lama sangat tidur tak bangun-bangun ni...nak kena jirus air sebaldi ke?

14 KOMEN:

sop said...[Mari Balas Komen Ini]

sop sokong gannu
harap boleh menang

org muo said...[Mari Balas Komen Ini]

hoben jang hoben :)

Odah + One = OdahOne said...[Mari Balas Komen Ini]

ganu nelang!

Odah + One = OdahOne said...[Mari Balas Komen Ini]

apo kono jang? nogri mesti menang pylh don't wori

.: pn yazlynn :. said...[Mari Balas Komen Ini]

huhu.. sape yg menang ni

Youpie Eppy said...[Mari Balas Komen Ini]

N9 :)
tpi tket mhal....aish

aleen aiden said...[Mari Balas Komen Ini]

keh3.last2 2 2 negeri bagi subsidi.yelah,naiknye melambung2.klo naik seringgit dua boley gak terima lagi.

ArulchelseA said...[Mari Balas Komen Ini]

n9 monang malam esk..

joho ngan perak kono mandikan baru bgun tu ..kih kih kih

BisMi Aishah said...[Mari Balas Komen Ini]

saya sokong n9

miss niedNied said...[Mari Balas Komen Ini]

n9 opkoz :) huhu

Odah + One = OdahOne said...[Mari Balas Komen Ini]

amboi rminya pyokong nogri9...rmi gurl yg support n9 sbb rmi player yg hensem2 betul ker?...hoho...

nairaariaa said...[Mari Balas Komen Ini]

huu...isu tiket lagi femes la skrg nie...mahal bangat seh...huu~

JaNnaH said...[Mari Balas Komen Ini]

negok kat tb pastu RM5o belli junk food .. lagi berbaloi2.. hihihi

Azhafizah[フィザ] said...[Mari Balas Komen Ini]

hobin jang hobin..tiket abes,xdapat tengok..huwaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...