12 October 2011

WORDLESS WEDNESDAY | ODAHONE #14





*nota kaki berbau :
Pagi Petang Malam, Cerah Hujan Gelap, Sesak Sederhana Lapang

15 KOMEN:

mr_mrs mikko said...[Mari Balas Komen Ini]

x lari dari jammed kalau namanya bandar...
apa kata suruh ofis kerja malam,
sbb x brapa nak jammed.
hihi

-Mr & Mrs Mikko-

Odah + One = OdahOne said...[Mari Balas Komen Ini]

mr & mrs mikko : kalo semua keje mlm sure rmi yg tdo kt opis mkn gaji buta...hoho

gnesop.com said...[Mari Balas Komen Ini]

malam lengang... :)

gnesop.com said...[Mari Balas Komen Ini]

malam lengang... :)

.::: Princess MOMOY :::. said...[Mari Balas Komen Ini]

ini view dari umah odahone ker

LiLy @ MumMyQiStInA said...[Mari Balas Komen Ini]

pergghh..jammednye..bginilah klu kat bandar besarkan..

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...[Mari Balas Komen Ini]

begitu rasminya jalan raya...pernah tak...langsung tak der orang kat jalan raye...eheheheheeee tunggu sume mati ...

~Nana 귀여운~ said...[Mari Balas Komen Ini]

bandar, biasa dah..

Azhafizah[フィザ] said...[Mari Balas Komen Ini]

time sesak tu memang tak boleh belah ^__^

shida'R said...[Mari Balas Komen Ini]

xyah cakap la kalau KL..jalan paling sibuk sekali bg shida..tak suke,

Odah + One = OdahOne said...[Mari Balas Komen Ini]

Sop : lengang tp tu pun pukul 3 pagi kalo x mmg naik kete merangkak2 mcm siput...hoho

MOMOY : ini view dr 18-7 menara KLH Puchong mengadap ke Tol LDP nk ke sunway...mmg hotspot sbb tu hr2 jam bosan bukak tingkp blk hr2 ngadap jam...peh tension MOMOY

Lily : tp skrg bndr kecik pn dah start jam cuma xteruk mcm bndr bsr sbb kete dh mlmbk2 hrga pn mkin murah kan

Mya : kalo sume mati nnti van jenazah pulak byk kat atas jln jammed jugak jln nnti...hoho

Nana : biasa dah...mmg dh lali tapi kdg2 bngang gak hbiskn masa & duit kt tgh jln...byr tol utk dptkn jammed

azhafizah : yup, rasa mcm nk jln kaki jek or naik motor boleh cilok2...hoho

shida : duk Tepeng yg best kn shida...relax jek

aleen aiden said...[Mari Balas Komen Ini]

wuuuu,ujan kereta.

fadh leyanie said...[Mari Balas Komen Ini]

jangan berlegar dijalan raya tatkala masyarakat tgh pulang kerja..jammed !

.::: Princess MOMOY :::. said...[Mari Balas Komen Ini]

haha...odahone leh jadi info trafik ERA nih =)

nairaariaa said...[Mari Balas Komen Ini]

da jadi pemerhati trafic ke?huu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...