13 February 2012

AKHIRNYA DIA DATANG MENYINGGAH LAGI



Dah dekat 4 bulan dia tak datang menyinggah...Kenapa? merajuk ker?...Apa salah aku kat dia? Aku tak pernah sakitkan hati dia & jauh sekali menduakannya...

Dari awal tahun sampai sekarang batang hidung dia pun aku tak nampak...jangan katakan singgah menjengah pun tidak...sombong benar lagaknya...orang dah tak mau singgah aku pun malaslah nak tegur...lantaklah dia kat situ

Tapi, bila fikir-fikir balik memang salah aku pun...sebab aku malas nak update blog sebab tulah dia malas nak singgah sini selalu...hoho

Earnings pun dah lama tak check...aku pun merajuk sama kot...tapi, bila check tadi rupa-rupanya ada 2 BE yang sedang berjoget-joget kat blog ni...surpriselah jugak...jarang update pun Encik Nuff still ingat kat OdahOne

Anyway, semangat untuk berblogging kembali lagi walaupun agak busy dengan urusan Duniawi...Hope, ada banyak masa untuk mengarut lagi


*nota kaki berbau :
Rezeki ada kat mana-mana kalau rajin cari...Maut pun ada kat mana-mana tapi kalau boleh jangan dicari...dah tau laut tu ombaknya ganas tak payahlah cuba nak mandi

6 KOMEN:

cik ketam said...[Mari Balas Komen Ini]

masyuknya ada 2 be tengah joget2..

gnesop.com said...[Mari Balas Komen Ini]

tahniah odah
kat nlog Sop lama merajuk.. x der BE.. huhuh

shida'R said...[Mari Balas Komen Ini]

perghhh..terbaik odahhhh hehee...

Noraim said...[Mari Balas Komen Ini]

laaa, ingatkn apa lah akak. hihi. tahniah akak walupun jarang2 dpt Be jgk. huhu.

Cik Azizah said...[Mari Balas Komen Ini]

ahhh jeles!! nak BE jugak..baru dengar ramai dapat BE harini..sebelum ni langsung takde..hehe

OdahOne OdahOneBizz said...[Mari Balas Komen Ini]

cik ketam : tak masyuk sgtlh kalo 20 yg tgh shuffle masyuk gak...hoho

gnesop.com : jnji sop xmerajuk & slalu sggh sini xpela

shida'R : terbaek!

Noraim : tqvm...bulan dpn dptlh tu

Cik Azizah : yela, BE tahun 2012 baru bmula kot

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...