02 December 2011

BERAKHIRLAH SUDAH MUSIM MENUAI BUFFERED EARNINGS



Buruk bebenor rupa ME ni...tak cun langsung
Start dari bulan Julai sampailah bulan November tiap-tiap hari ada jek iklan BE yang berjoget-joget kat blog OdahOne...boleh dikatakan 1 or 2 minggu sekali akan dapat BE yang baru...tapi, minggu ni bila check earnings semuanya dah bertukar rupa menjadi ME (Metered Earnings)...sure ramai blogger yang menyampah tengok rupa ME ni...kenapalah cepat sangat dia bertukar rupa? kan dah elok rupa BE tu...kalau tengok rupa BE sejuk sikit mata memandang

Musim menuai dah habis ke? Hari tu waktu outing ambik gambar kat bendang tengok sawah padi belum lagi nak menguning takkan dah habis musim menuai kot?...dah takde lagi ads yang sudi nak berjoget lambak kat blog OdahOne lagi ke?...maybe sebab bulan November yang lepas ni kami amat busy & jumlah visitor pun makin menurun...tak sempat nak update blog hari-hari...sebab tu agaknya dia merajuk takde orang yang nak layan dia berjoget...mana syok kan berjoget sorang-sorang

Anyway, puas jugaklah makan hasil dari BE...dapatlah tambah-tambah modal nak mendirikan masjid walaupun sekadar dapat beli batu bata jek...boleh jugak guna buat bayar duit upah mak andam...bagilah peluang kat orang lain merasa menuai hasil BE pulak...terima kasih untuk Encik Nuffnang & mereka yang sudi singgah & menyumbang untuk blog ni...ada rezeki kita tunggu pulak musim menuai untuk tahun depan...kali ni kita menuai pakai traktor pulak baru banyak sikit hasil


Mungkinkah ini BE yang terakhir buat tahun 2011?...Sayonara



BUFFERED EARNINGS | USEFUL TIPS



*nota kaki berbau :
Lambang BE yang gagah dipandang mulia dan indah...OdahOne terus mara untuk rakyat Malaysia!

11 KOMEN:

abah khalisha said...[Mari Balas Komen Ini]

abah tk pernah langsung dapat BE..batang hidung pun tk nampak langsung
Perkara yang Biasa Dilakukan oleh Perempuan Bila Putus Cinta

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...[Mari Balas Komen Ini]

belum rezeki....sedihhhh

Qil_H0shi said...[Mari Balas Komen Ini]

thniah dpt BE.,bkn sng tuh :)

sop said...[Mari Balas Komen Ini]

Dah lama menanam, tiba la masa menuai pula. Bg la kat Sop plak :) hehehe
mesti masyuk tu sbb dah byk masuk dlm junlah earning

mrpolie said...[Mari Balas Komen Ini]

BE ni camner erk..? sama ngan nuff and churp² ker... sori soklan bodh.. hehehe

Alongxp said...[Mari Balas Komen Ini]

ok,saya jeles.. dan berbulan2 blog saya tak disinggahi BE...

Lia Irdelia said...[Mari Balas Komen Ini]

untunglah..

tahniah2... :)

Odah + One = OdahOne said...[Mari Balas Komen Ini]

abah : xpela mana tau lain kali ada rezki

mya : xpyh sedih yg pnting enjoy berblogging

qil_hoshi : yup kdg2 ssh gak nk dpt once dh dpt bru tnbh motivasi sket

sop : nnti dh hbis menuai kami bg en cop sket ya...byk pun xpe blnja kwn2...hoho

mr polie : alamk...nk kena bg jwpn pjg lebar ni tp xtau cmne nk jwb...dh dpt BE drpd nuffnang nnti taulh...xpn ty otai2 bloggers

alongxp : bln dpn dieorg sggh kot...tungguuuuu

lia : yup xuntung rugi....hoho...tq

.::: Princess MOMOY :::. said...[Mari Balas Komen Ini]

2 hari lepas blog momoy dapay uv dekat 2k
tak pernah dapat banyak tu
tapi sayang BE tukar jadi ME plak
haishhh
rugi sangat

shida'R said...[Mari Balas Komen Ini]

shida pun lam bulan nov sampai 5BE tp tu lah pkra xdduga blaku..xdpt jga trafik..BE sume jatuh jd ME huhu cedihh...

kakyon said...[Mari Balas Komen Ini]

BE akk cuma setetul dua aje..pastu cepat jadi ME..akibat tak jaga trafik sbb BZ..huhu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...