04 November 2011

IKLAN BRA & PANTIES DI BLOG ODAHONE



Please be informed that the La Senza Concept Store Launch ad will run on your blog "OdahOne" from 3 Nov onwards. If you wish to be excluded from this campaign, kindly leave a message at our helpdesk (http://www.nuffnang.com.my/help/) and we will proceed to deactivate your blog from this campaign. Thank you!

BE ke-12 dari Encik Nuff (Thank You)

Pelik jugak...biasanya En Nuff kalau nak bagi BE kat OdahOne dia takkan inform kat email...dia akan buat surprise...bila kita check earnings tiba-tiba tengok dah ada tercongok kat situ 2 or 3 BE...hati pun jadi riang & gumbira bila tengok ads tu berjoget-joget kat dalam blog...lagi lama dia berjoget lagi banyaklah duit yang masyuk...nak berjoget sampai tahun depan pun takpe...hoho

Kelihatan bra yang sedang bergantung-gantungan

Apa benda tu 'La Senza Concept Store'?...kedai alat tulis  ker or kedai basikal? Siasat punya siasat rupanya Nuffnang nak letak iklan Bra, Panties, Sleepwear, Loungewear & benda-benda dalaman yang lain kat dalam blog OdahOne...baru makcik tau...dia just inform awal-awal coz takut owner blog terperanjat tiba-tiba ada iklan girl yang hanya memakai coli keluar menari-nari dalam blog

Bra untuk hari Jumaat

OdahOne rasa tak kesah kot kalau letak kat blog iklan macam ni...lagipun pengunjung blog pun ramai yang dah matang-matang...takkan nak terangsang tengok iklan yang macam ni?...tapi, kalau iklan alkohol@arak & makanan yang dah comfirm tak halal tu memang OdahOne reject awal-awal...tak dapat BE pun takpe daripada letak iklan camtu

Rasanya iklan ni taklah melampau-lampau tahap kelucahannya...cuba try tengok iklan kat bawah entry ni (kalau bernasib baik dia keluar)...

Adakah anda terangsang wahai kaum wanita / lelaki (khasnya)? kalau rasa terangsang sila alihkan pandangan anda...apolah tengok gambar camtu pun nak terangsang...

Still consider lagilah bukannya letak gambar wanita separuh bogel yang tutup part-part penting...kalau nak tengok gambar-gambar yang macam tu tak payah datang sini ada banyak lagi blog or webpage yang menyajikan hidangan sedemikian rupa


Founded 1990 About The official page of La Senza Malaysia. Get great tips, up to date news, latest promos and more! http://www.lasenza.com.my/ Company Overview STORE LOCATIONS • Suria KLCC • One Utama • Mid Valley • The Gardens ...See More Products Bras, panties, sleepwear, loungewear, accessories, and sportswear. Website http://www.lasenza.com.my Founded 1990 About The official page of La Senza Malaysia. Get great tips, up to date news, latest promos and more! http://www.lasenza.com.my/ Company Overview STORE LOCATIONS • Suria KLCC • One Utama • Mid Valley • The Gardens • Pavilion KL • Sunway Pyramid • Empire Shopping Gallery • Queensbay Mall • Parkson Pavilion • Parkson Subang Parade • Parkson Sungei Wang Products Bras, panties, sleepwear, loungewear, accessories, and sportswear. Website http://www.lasenza.com.my
*nota kaki berbau :
Legging itu bukan sejenis seluar...Ia adalah sejenis spender yang labuh paras buku lali???

9 KOMEN:

♪ cik katak ♪ said...[Mari Balas Komen Ini]

wahh untungla dapat BE.. :)

Odah + One = OdahOne said...[Mari Balas Komen Ini]

cik katak : thanz...hope u pn dpt lebih dr OdahOne

mira_nas said...[Mari Balas Komen Ini]

huhuh... yang dalam2 gitu iklannya.. hik2

| cik azeya | said...[Mari Balas Komen Ini]

aha. oke kot iklan2 camni. yang arak2 tu yg tak patut kite ambik.




sokong odah. =P

gnesop.com said...[Mari Balas Komen Ini]

tahniah odah..
masyuk tu :)

shida'R said...[Mari Balas Komen Ini]

owh sgt jeleskn odah..:P

aleen aiden said...[Mari Balas Komen Ini]

wah3 banyaknye BE ngan ME die..hee

Odah + One = OdahOne said...[Mari Balas Komen Ini]

mira nas : yup yg dlm yg luar pun ada...hoho

cik azeya : tq...sokong u gak!

gnesop : masyuklh sikit2 bro sop

shida'R : jeles ke shida? xpe nnyi belanja u mkn nasik myk k...hoho

aleen : BE (Byk Ek) & ME (Masyuk Ek)...hoho...xleh wt umh batu lg ni stkt wt bayar bil air jek

alia zainol said...[Mari Balas Komen Ini]

happy aidiladha :)

dah baca belum 'teknik2 mengurat nowadays...'?jemput singgah ke http://im-not-heartless.blogspot.com/2011/11/when-people-say-nak-mengurat-boleh.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...