04 November 2011

SEGMEN : saya nak pasang BACKGROUND SHOUT yang comel




Kalau nakkan BackGround Shoutbox (BGSB) anda meriah dengan design yang cantik-cantik marilah JOIN segmen ni...mudah jek & yang paling best semua orang berpeluang untuk dapat BGSB ni secara F.O.C...atau dalam bahasa melayunya percuma... tak keluar duit satu sen pun...bila shoutbox cantik barulah orang ada mood nak menjerit & tinggalkan mesej kat blog kita betul tak?

Segmen ni dianjurkan oleh shida'R blog yang penuh dengan kebiru-biruan...kaler biru yang buat sejuk mata memandang...

Segala syarat-syarat shida'R dah pun kami patuhi oleh itu tibalah masanya untuk OdahOne menuntut ganjarannya;

BGSB yang OdahOne pilih ialah "Shout Biasa" jek takmau "Hiding Shout" sebab tak suka main nyorok-nyorok nanti kena sorok dengan Hantu Kopek

OdahOne mau BG Shoutbox yang ini...

size : 260 x 550
Tapi nak request sikit boleh tak kalau customade sikit design ni khas untuk OdahOne? Kasi lawakan lagi & kalau boleh letak Helo Kitty jantan & betina...Amboi demand sungguh...sebab kalau boleh takmau sama dengan orang lain punya BGSB...hoho...tak kesahlah bagilah apa-apa pun shida yang penting kaler merah...dah siap nanti hantar kat FB One k...hope to hear from you very soon...thank you very much

*nota kaki berbau ;
Orang nak bagi BGSB free kita ambik, orang nak bagi penampar free jangan ambik nanti free-free jek masuk hospital

5 KOMEN:

shida'R said...[Mari Balas Komen Ini]

ok beres syg..shida ubah skit ade dua hello kitty k tunggu.... ^_^

Odah + One = OdahOne said...[Mari Balas Komen Ini]

k tqvm shida...ni yg best ni ada org sudi tlg createkn FOC...hoho

shida'R said...[Mari Balas Komen Ini]

odah jgn lupa bagi shida code smix kat inboxFB k :)

Odah + One = OdahOne said...[Mari Balas Komen Ini]

ok beres shida boleh cek kat inbox...xsabor nk tgk hasilnya ni...hoho

.::: Princess MOMOY :::. said...[Mari Balas Komen Ini]

uit. nnt blog odahone akan bertukar wajah la yer =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...