04 November 2011

SEGMEN JOM NAIKKAN JUMLAH FOLLOWER DENGAN MENDADAK!



Setelah Di TAG oleh http://chibbyabby.blogspot.com/...OdahOne dengan bangganya secara rasmi JOIN segmen ni...

Siapa yang berminat nak JOIN sama boleh klik banner yang comel kat atas ni...jumlah Follower naik dengan mendadak tu...jom kita try JOIN & tengok hasilnya adakah mampu mencecah sampai berpuluh ribu orang?...hoho...JOIN just for fun lah saja nak memeriahkan dunia blogging bersama kawan-kawan

Kalau siapa yang ada buat segmen JoM Naikkan Income Blogging Dengan Mendadak bolehlah TAG OdahOne sepantas kilat kami akan JOIN...siapa takmau income masuk beribu-ribu just mengadap internet jek

Anyway, marilah JOIN Segmen ni beramai-ramai...tak dapat income dapat follower ramai-ramai pun jadilah...Tarikh TUTUP penyertaan segmen ialah pada 14 Zulhijjah bersamaan dengan 10 November 2011 pukul 22.00

Mereka yang di TAG secara mendadak;


*nota kaki berbau :
Gaji naik harga barang pun naik mendadak...gaji tak naik harga barang tak turun mendadak pulak...mau hari-hari makan dedak 

9 KOMEN:

aku_fynaz said...[Mari Balas Komen Ini]

tq awk..hehe

eiqa azra said...[Mari Balas Komen Ini]

dari segmen yg sme!!! follow sini..jom follow2...

ciwty sajjeh said...[Mari Balas Komen Ini]

hey cty datang dari segmen yang sama..
jom follow cty balik..:)

TEKAN SINI UNTUK KE BLOG GREEN

Siti Zuraina Bte Amran said...[Mari Balas Komen Ini]

hye2,
selamat berkenalan, awak boleh pnggil sya zuzu..
klaw free sila la jenguk blig saya..=)

Amyra Azhar said...[Mari Balas Komen Ini]

dtg follow dr segmen yg sama n_n

fiqah said...[Mari Balas Komen Ini]

ziarah dari segmen yg sama...salam perkenalan :)

Odah + One = OdahOne said...[Mari Balas Komen Ini]

thanx sume org dr segmen yg sama...nice to meet u all!

alynfazlin said...[Mari Balas Komen Ini]

jenguk sini from segmen yg sama.. salam perkenalan. :)

izah :) said...[Mari Balas Komen Ini]

iza singgah dari segmen yang sama..kalau sudi,jom singgah blog iza..:)

http://missikushi.blogspot.com/2011/11/segmen-jom-naikkan-follower-dengan.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...