21 March 2011

1st GA "Saya Follower m@m@ t0meLL"



Hari ni OdahOne nak join 1st GA "Saya Follower m@m@ t0meLL" setelah di tag oleh  Princess MOMOY...thanx MOMOY...dah lama jugak tak join contest or GA ni...mana tau kali ni bernasib baik...belum cuba belum try

Just KLIK banner kat atas tu kalau nak tahu segala jenis syarat-syarat penyertaan, hadiah GA & macam-macam lagi tentang penganjur GA (Mama Tomell)...Let's Join!!!

3 orang yang di tag :


*nota kaki berbau :

Tidak semua orang memperolehi kehidupan yang diinginkan. Hanya segenlintir sahaja yang benar-benar bertuah. 

4 KOMEN:

Cik Yana said...[Mari Balas Komen Ini]

Gud Luck untuk GA ni :)

Entry terkini: Serius Letak Jawatan Camni :P

Odah + One = OdahOne said...[Mari Balas Komen Ini]

thanx Cik Yana...

..m@m@ T0meLL.. said...[Mari Balas Komen Ini]

slm..
m@m@ t0meLL dtg cek ni
sume ok n tq join ya
sbg balasan dh folo back n klik 1hb n 1nuff utk odah+one :)

Odah + One = OdahOne said...[Mari Balas Komen Ini]

@..m@m@ T0meLL.....thanx mama tomell...hope to hear gud news frm u very soon...hoho!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...