08 February 2011

ROGOL BELASAH CAMPAK

PARAH...Hamdan menunjukkan gambar mangsa.

Seorang wanita berusia 20-an telah dirogol, dibelasah & kemudian dicampak pulak kat persimpangan lampu isyarat...

What the hell man! manusia ke binatang yang buat kerja-kerja macam ni?

Separuh mati perempuan ni kena belasah sampai kritikal & terpaksa bergantung pada alat bantuan pernafasan...sekarang ni mangsa dirawat kat Hospital Tuanku Jaafar Seremban selepas dicampak kat persimpangan lampu isyarat Pekan Lukut Port Dickson...dah dibelasah kena rogol lagi lepas tu kena campak...manusia tak buat kerja macam ni aku rasa...binatang pun tak buat, so siapa yang buat agaknya?

Perempuan ni warga Malaysia bukan orang asing sebab ada suntikkan BCG pada bahu kirinya...kalau nak tahu GRO warga China senang jek tengoklah kat bahu kiri diaorang ada kesan suntikkan BCG ke tak...yang berlambak pakai sexy-sexy tu kadang-kadang bukan amoi Malaysia tapi di import dari China...cakap Melayu pun tak pandai

Hope dapat tangkaplah siapa yang buat kerja setan macam ni...nak tengok jugak muka orangnya macam mana...tapi Polis cakap ramai yang buat kerja ni bukan sorang jek...kepala mangsa kena pukul dengan objek tumpul maybe kayu kot...lutut & siku pun tercedera akibat diseret tapi still stabil setakat ni...



*nota kaki berbau :
We are each our own devil, and we make this world our hell

5 KOMEN:

zahidah dihaz said...[Mari Balas Komen Ini]

macam2 kes sekarang ni....


New Entry: Heart Beat

❤ Cik Ain ❤ said...[Mari Balas Komen Ini]

jahat btol. dunia akhir zaman. macam2 bende jadi. adoi. mintak2 dijauhkan dr segale bende gini. amin.

Firdaus Kasim said...[Mari Balas Komen Ini]

dunia sekarang sudah tidak selamat! hanya agama dalam diri yg sgt penting

odah + one = odahone said...[Mari Balas Komen Ini]

@Firdaus Kasim...yela tpksa kita cr dunia yg lbh slmt...hoho...ada ker?

wanacesh said...[Mari Balas Komen Ini]

mungkin pompun 2 kikis duit diorang kot,,

Jom Kepung Dia!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...