10 February 2011

100 BLOGGERS DIPERLUKAN

Blogwalking


Hello everybody!

Jom! mari kita joinkan diri di antara 100 orang bloggers ni...cuba baca apa yang ditulis pada image kat atas ni..."Blogwalking Dari Blog Dengan Mudah Dan Pantas"...Tagline "Mudah Dan Pantas" tulah matlamat kita dalam berblogwalking...Lagipun widget dia pun kaler merah sesuai dengan theme blog odahone ni...So, apa tunggu lagi marilah kita join!...Camne cara nak join ni...Caranya simple jek


Apa yang perlu korang buat ialah



1. Buat satu post yang bertajuk '100 Bloggers Diperlukan'
2. Pasang widget blogwalking di blog korang. Kod boleh diambil di sini. Sila jangan edit kod'nya
3. Submit permalink post di ruangan komen entri ni

*nota kaki berbau ;

Blogwalking...blogwalking...blogwalking...kenapa takde yang buat blogjogging?

5 KOMEN:

De Mois said...[Mari Balas Komen Ini]

Kalau blogjogging kena pergi setiap blog laju odah oii.. Nanti penat pulak. Hehe..

Terbaru di SuaraSendiri
Wikileaks : Ariel tiada dalam penjara - Musa Hassan

Abdul Farique said...[Mari Balas Komen Ini]

Salam . semoga berjaya ye . saya dah cuba . best :) refferal byk2 :P

odah + one = odahone said...[Mari Balas Komen Ini]

de mois : betul gak ek...nnti smput pulak!

A.Farique : yeke? k nk cuba ni

Orang Kampung said...[Mari Balas Komen Ini]

blog aku 1 list ng blog hng..
jom blogwalking.. yeahhh

odah + one = odahone said...[Mari Balas Komen Ini]

@Orang Kampung

oic satu rumah lh ni...JOM!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...