21 May 2012

TERIMA KASIH SEKALI LAGI





Bulan ni memang OdahOne kena banyakkan ucapan terima kasih...sebab ucapan terima kasihlah yang paling mudah untuk balas budi orang yang berjasa pada kita...on the spot kita boleh terus balas...kalau nak balas dari segi yang lain-lain tu memang ambil masa, tenaga & wang ringgit...tapi, nak ucap terima kasih free jek


Kalau rasa lidah tak boleh nak ungkapkan ucapan terima kasih, ucapkanlah dalam bahasa isyarat macam image kat atas tu...senang sangat hanya letakkan tapak tangan pada bibir kemudian gerakkan kehadapan dengan mimik muka yang penuh keikhlasan...alah, lebih kurang macam kita buat flying kiss tu...cuma flying kiss biasanya orang buat sambil tunjuk muka gatal tapi yang ni kena buat muka ikhlas


OdahOne nak ambil kesempatan ni untuk ucapkan terima kasih kepada sesiapa saja yang dah pun mengunjungi booth kami semasa Sambutan Hari Ibu & Jururawat di Hospital Kuala Lumpur (HKL) 19.05.2012...memang enjoy sebab dapat meraikan Hari Ibu & Hari Jururawat bersama-sama golongan ibu & para jururawat...2 ikon yang memang banyak berjasa pada kita


Insyallah, lepas ni jumpa kami di Seremban 2 pulak di Karnival Jom Amal 1 Malaysia...orang-orang Seremban jomlah datang beramai-ramai untuk memeriahkan majlis

ANTARA ACARA-ACARA YANG BAKAL DIADAKAN PADA KARNIVAL TERSEBUT IALAH :

-Pertandingan Bayi Comel
-Motosikal Klasik
-Mountain Bike
-Pertandingan Permainan Alat Kawalan Jauh
-Pertandingan Andaman
-Pertandingan Karaoke
-Pertandingan Ratu Tradisional
-Pertandingan Gusti Lengan
-Marathon
-Pertandingan Gubahan Bunga

-Street Soccer



Tak lupa jugak nak ucap terima kasih sekali lagi kat Nuffnang sebab bagi BE lagi...Alhamdulillah, dalam bulan May ni Encik Nuff dah bagi 6 BE walaupun satu dah berubah bentuk jadi ME...tapi, lagi 5 still running berjoget-joget & hope teruslah dia melekat kat sini sampai bulan depan...

Kalau ada masa kenalah selalu update entry sebab malu pulak dengan Encik Nuffnang...BE ni just pembakar semangat untuk terus berblogging sebab mood nak berblog ni kadang-kadang macam yoyo...bila ada suntikkan semangat barulah ada mood

Kalau nak tambah BE or nak dpatkan BE bolehlah ikut tips yang OdahOne bagi untuk entry sebelum ni or boleh baca entry yang ni ;




*nota kaki berbau :
Ucapan Terima Kasih adalah ayat yang paling mudah untuk kita ucapkan bagi membalas jasa seseorang kerana ia tidak memerlukan modal yang besar, hanya sedikit pergerakkan bibir & lidah seterusnya ia keluar melalui peti suara yang membolehkan orang yang mendengarnya rasa dihargai

10 KOMEN:

fallen angel said...[Mari Balas Komen Ini]

untuk itu, id like to say thank u to u sis sebab tak pernah jemu datang komen blog saya. minta maaf sbb xdapat buat yg sama dsbabkn kekangan masa. keep writing sis!

Cik Puan Izan❤ said...[Mari Balas Komen Ini]

lama tak singgah sini... :)

nairaariaa said...[Mari Balas Komen Ini]

flying kiss jgk..hehe...best dpt join karnival.

syiela said...[Mari Balas Komen Ini]

mesti meriah masa karnival hr tu...

ke n9 pulak.. best ye.. kalo dtg ke kedah habq2 la sama no :)

banyaknya BE.. alhamdulillah

azizah :) said...[Mari Balas Komen Ini]

wah kat seremban 2 leh p kalau kat jj..hehe kat tempat atas tu tak tahu la kat mane kak...huhuhu



wah banyaknya BE.. meh kasi kat jijah satu..hehe tahniah kak!

OdahOne OdahOneBizz said...[Mari Balas Komen Ini]

fallen angel : okep, time kasih kmbali...xkesah kalo i baca entry menarik & rasa nk komen i komenlah xmintak balasan pun...tp kalo nak balas bleh gak...hoho

Cik Puan Izan❤ : sggh2lh slalu kalo tgk ada new entry

nairaariaa : alamak xdpt tangkap flying kiss u lah dh terbang tnggi

syiela : yup, meriah tgk diaorg wt aktvt & ada mcm2 games...k kalo kitaorg turun kedah jgn lupa dtg...tq

azizah :) : tempat tu kat area JJ lah jijah dtglh kalo ada masa...nnti OdahOne bleh bagi BE...hoho

shida'R said...[Mari Balas Komen Ini]

perghhh odah rezeki tu..ehermmm..rezeki kot dah berisi kot lam perut tuh hehee ^_^

gnesop said...[Mari Balas Komen Ini]

wah meriah sungguh dengan BE dia..

OdahOne OdahOneBizz said...[Mari Balas Komen Ini]

shida'R : amboi shida pandainya...yg tu no komen...jwpn mcm artis pulak

gnesop : meriahlh kejap en sop...BE ni time dtg byk bestlh...tp time dia xmau dtg tgulh berbulan2

Azhafizah[フィザ] said...[Mari Balas Komen Ini]

tak dapat nak memeriahkan booth cik puan odah.ape2 pun thanks untuk cikpuan odah juga ^__^

lastly,congrate dapat BE lagi tu.^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...