23 May 2012

CABUTAN BERTUAH LAMPU LAMPAN IKEA GNESOP.COM




http://www.gnesop.com/2012/05/cabutan-bertuah-lampu-lampan-ikea.html



Mari kita beramai-ramai sertai cabutan bertuah @Riwayat Hariku yang pertama berupa barangan IKEA iaitu Lampu LAMPAN IKEA. Boleh ushar maklumat lanjut mengenai Lampu LAMPAN IKEA ni di laman IKEA

Murah tetapi sangat cantik dan menarik! Untuk cabutan bertuah ini, warna yang penganjur cabutan iaitu En. Sop beli ialah warna putih...memang cun & stylo sesuai dengan apa-apa warna bilik pun...boleh letak dekat side table sebelah katil ataupun atas meja...tapi, memang tak sesuai kalau letak kat toilet

OdahOne pun dah lama sangat tak JOIN aktiviti betrtuah macam ni...So, dengan bangganya kami menJOINkan diri...Hope dapat jadi orang yang bertuah dikalangan mereka yang bertuah...Amin...Sesiapa yang nak mencuba nasib bolehlah klik link pada banner kat atas tu

Untuk JOIN atau sertai cabutan bertuah Lampu LAMPAN IKEA ini, ikuti langkah mudah berikut (memang sangat MUDAH lagi memudahkan anda untuk menang) :
  • Buat satu entry pada blog, web, forum atau laman facebook.com tentang cabutan bertuah ini. 
  • Penulisan adalah bebas. Paling ringkas pun diterima seperti: "Saya sertai cabutan bertuah di blog gnesop.com [link peraduan ini]" Jika panjang lagi baik :) Hendak copy entry ini pun boleh! 
  • Masukkan banner peraduan dan link 
  • Tinggalkan link entry blog atau facebook anda (link makluman cabutan bertuah) ke ruangan komen di entry ini.

Langkah lain seperti follow blog ini, tag kawan, share pada laman sosial, like FB dan sebagainya tidak wajib. Jika anda hendak buat, sangat-sangat dialu-alukan :) Hehehehe...

*Tak wajib like, follow, tag & sebagainya...Harus kalau nak buat benda tu semua...Tapi, tak susah pun kalau nak buat benda tu semua

Cabutan bertuah akan dibuat menggunakan random.org melalui senarai penyertaan yang dihantar selepas tarikh tutup penyertaan pada 25 Mei 2012 

*Nampaknya due date dah semakin hampir cepat-cepatlah buat entry & publish kalau mahu bilik kita diterangi dengan cahaya lampu IKEA

Apa tunggu lagi, jom sertai sekarang. Mungkin anda peserta yang bertuah kali ini?

*nota kaki berbau :
Jadilah lampu cerah lagi bercahaya yang menerangi hidup orang lain bukannya lampu malap yang tak mampu nak menerangi diri sendiri mahupun orang lain atau langsung tak bercahaya

5 KOMEN:

shida'R said...[Mari Balas Komen Ini]

wahhh..gudluck odah hehe =)

OdahOne OdahOneBizz said...[Mari Balas Komen Ini]

shida'R : thanx shida

Azhafizah[フィザ] said...[Mari Balas Komen Ini]

Cantik lampu lampan tu..Good Luck ye.

gnesop poseng said...[Mari Balas Komen Ini]

akhirna odah join :)
terima kasih odah
good luck

Cik Liza said...[Mari Balas Komen Ini]

Waaaaaaaa... sedih, kat mesia tak de IKEA...
Eh! Silap... Kat JB tak de IKEA...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...