23 April 2012

NUFFNANG NEW AD CODES | MARI TUKAR KOD IKLAN NUFFNANG YANG BARU


Dear Nuffnanger,

We at Nuffnang are always looking to make your blogging experience smooth, flawless and of course much much better. ;)

With the constant need to be better, we are launching brand new Ad Codes! These new Ad Codes are optimized to load without affecting the rest of your blog’s content to load. You can find these new codes at the Add Ad page in the blogger area at http://www.nuffnang.com.my/blogger/add-ads/.

The existing Ad Codes will be functioning as per usual but we do advise all bloggers to change to these new codes.

If you ever need any help from any of us, please feel free to use our Nuffnang Help Desk and we will be responding to your issues quicker and more effectively than ever.

Thank you so much for your cooperation! :)

Cheers,
Community Relations,
Nuffnang Sdn. Bhd.
Nuffnang - Asia Pacific's First Blog Advertising Community


Done! OdahOne baru jek tukar Nuffnang ad codes yang baru...maybe ramai yang dah tukar sebab dapat announcement ni minggu lepas 19.04.2012 tapi baru hari ni ada masa nak tukar...kepada sesiapa yang belum bertukar marilah kita melakukan satu transformasi

Kalau tak tukar tak boleh ke?

Sukati...kalau tak tukar pun takpe sebab kod iklan yang lama still boleh guna lagi...cuma Encik Nuffnang nasihatkan bloggers supaya bertukar kepada kod yang baru

Macam jugak kad pengenalan...kita tak perlu tukar IC lama dengan yang baru sebab yang lama masih boleh guna lagi...tapi kalau tukar IC baru sure ada banyak kelebihannya berbanding dengan yang lama

Apa kelebihannya bila dah bertukar ke kod iklan Nuffnang yang baru?

Setakat ni perbezaan yang OdahOne tengok iklan Nuffnang ni akan berdesup keluar tak macam selalu kadang-kadang agak lembap nak keluar & ada masa takmau keluar langsung, jenuh nak menunggu...maksudnya cara loading ads ni dapat di optimumkan tanpa menggangu content yang sedia ada dalam blog

Dalam bahasa mudahnya ads ni tak kacaulah content yang lain dia pandai buat hal dia sendiri ataupun pandai berdikari...sebab tu dia boleh keluar dengan lebih pantas

Sebelum ni kalau kita tengok ads Panduan 701 yang loading paling pantas berbanding ads Nuffnang...tapi setelah di upgrade ads mereka dah boleh bersaing dari segi kepantasan...nanti kita tentukan siapa pemenangnya

Bila ads loading laju barulah visitor ada semangat nak klik-klik iklan Nuff tu...kebetulan pulak OdahOne baru dapat benda ni...


Kalau ads lambat sangat keluar rugi banyak woo...Nuffnang sekali lagi menimbulkan misteri & tanda tanya kepada OdahOne...kenapa agaknya dia still bagi BE sedangkan kami cuma publish entry seminggu hanya 2 or 3 kali jek disebabkan kesibukkan yang memanjang-manjang...orang dah bagi banyak pulak tanya...anyway, thanks to Nuffnang & VW Polo Sedan Launch (Phase 2) sebab sudi meletakkan ads anda diblog kami...biarlah dia berjoget kat sini sampai penat

Kereta ni memang pantas bersesuaian dengan nuffnang new ad codes yang lebih pantas bila loading...agaknya visitor blog ni pun akan pantas jari mereka untuk mengelik ads yang sedang berjoget ini

Dapatkan NUFFNANG NEW AD CODES disini sementara stok masih ada!

*nota kaki berbau :
Rezeki yang tak disangka-sangka akan datang tanpa kita menjangka tapi jangan selalu menjangka rezeki yang kita sangka kita punya & jangan pula merampas rezeki orang lain macam bom jangka

9 KOMEN:

Lya Colours said...[Mari Balas Komen Ini]

tq info ^_^>

mselim3 said...[Mari Balas Komen Ini]

Terima kasih info yang diberikan...sama2 sharing is caring,,,k..kalu sudi singgah blog saya dan komen k....

wassalam...

pls: Alhamdulilah...BE daripada nuffnang setakat nie menggalakan...cuma blom boleh cashout aje,,,,insaallah dalam beberapa bulan lagi kot...

CikPuan Azizah said...[Mari Balas Komen Ini]

tahniah kak..rezeki BE baru..

nnt jijah tukar jugak la kod tu..tq kak :)

Azhafizah[フィザ] said...[Mari Balas Komen Ini]

lom tukar lagi..pasni baru nak tukar..^__^

syiela said...[Mari Balas Komen Ini]

nak kena tukar juga ni.. tapi nanti2 lah kot :))

shameel Iskandar said...[Mari Balas Komen Ini]

saya tak sempat lagi nak tukar sbb tak ingat mcam mana nak letak iklan nuff kat atas dan antara entry tu

gnesop poseng said...[Mari Balas Komen Ini]

dah tukar masa dapat emel hari tu..
tp BE jer blom dapat cam odah.. hehehe

OdahOne OdahOneBizz said...[Mari Balas Komen Ini]

Lya : u r welcomne

mselim3 : ok, tqvm..ada masa odahone terjah

CikPuan Azizah : tq...tukarlh kalo nak laju load ads tu jijah

Azhafizah[フィザ] : jom kita bertukar!

syiela : xpe bkn urgent pun...

shameel Iskandar : sama lah kita...dh lama xmain dgn code ads nuff tu lmbt sikit nk tangkap tp last2 bjaya gak

gnesop poseng : en sop mmg pantas...xpela xpyh harap sgt BE kalo dia rasa nk bg kita ambik...hoho

shida'R said...[Mari Balas Komen Ini]

padan la..........aishhhh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...