10 April 2012

SELAMAT BERHARI JADI




Party Besday yang ringkas untuk suami tercinta...menunya hanya kek tiramisu sebijik, sate kajang (tapi beli kat selayang) 40 cucuk set lengkap bersama nasi himpit & timun yang dipotong-potong, buah-buahan import (epal & oren) dihidang bersama air oren & air teh O...semuanya bukan hasil tangan sendiri kecuali air oren...tetamu jemputan pulak seramai 3 orang



Memang besday party yang bajet habis tapi yang penting seronok & meriah...Tepat pukul 12 tengah malam nyanyi beramai-ramai bawak keluar kek dari dalam bilik...surpriselah konon-kononnya tu...habis makan, semua tidur dalam kekenyangan tanpa insiden main sapu-sapu kek kat muka sebab rumah dekat sangat dengan jiran tetangga...itupun bila nyanyi lagu happy birthday jiran-jiran dah start jengah kat tingkap

Hope, tiap-tiap tahun dapat celebrate besday sama-sama camni...

*nota kaki berbau :
Lagu Happy Birthday adalah lagu yang paling popular di dunia & dinyanyikan dalam pelbagai bahasa mengikut bahasa apa yang tuan punya birthday faham

12 KOMEN:

CintaZulaikha said...[Mari Balas Komen Ini]

tak sabor nak tgu besday ikha 15hb nih...

heppy beday jugak buat suami tuan belog..:)semga berkekalan sehingga ke akhirnya..aminn

Azura Mendezz said...[Mari Balas Komen Ini]

Insya Allah..kalo xde aral September ini pun Cik Mendezz sambut besday incik suami..
Bdebar menunggu 7/7 ni..hikhik! =P

syiela said...[Mari Balas Komen Ini]

sedapnya tiramisu kek... semoga bernahagia hingga ke akhir hayat

_mauhaha_corner said...[Mari Balas Komen Ini]

selamat hari jadi untuk hubby puan blog...:))
sedapnyeee kek..^^

Harith Iskandar said...[Mari Balas Komen Ini]

sedapnyer kek :)

CikPuan Azizah said...[Mari Balas Komen Ini]

selamat hari jadi buat suami akak :) semoga di panjangkan usia..

shida'R said...[Mari Balas Komen Ini]

wahhh befday cik abg ke..hehe happy befday bro..jga odah bbek hehe..moga hbgan smkin msra odah :)

Azhafizah[フィザ] said...[Mari Balas Komen Ini]

meriahnya jugak walau menu simple je.happy birthday untuk husband cikpuan odah ye.semoga berbahagia bersama hendaknya.aminn

Noraim said...[Mari Balas Komen Ini]

happy belated birthday utk suami akak.

byknya makanan :)

OdahOne OdahOneBizz said...[Mari Balas Komen Ini]

thanx semua kwn2 yg wish kt atas ni...

.::: Princess MOMOY :::. said...[Mari Balas Komen Ini]

wah surprise tu
hihi...
apa pun meriah
mesti one terharu
hepi bestday one =)

dear odahone sila ambil tag yer

gnesop poseng said...[Mari Balas Komen Ini]

happy birthday buat suami odah
meriah juga sambutan yer :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...