28 March 2012

WORDLESS WEDNESDAY | ODAHONE #34







*nota kaki berbau :
Esok malam Jumaat nak tengok muka hantu kat TV3 or muka ustad kat TV1? Or tengok muka suami?

9 KOMEN:

gnesop.com said...[Mari Balas Komen Ini]

adus.. sumer jadi hantui ek...

CintaZulaikha said...[Mari Balas Komen Ini]

hantu tak bawa kita kemana..lallalla~~

CikPuan Azizah said...[Mari Balas Komen Ini]

mesti la tengok muka suami..hahaha

Harith Iskandar said...[Mari Balas Komen Ini]

tgk muke suami le bagusss :p :p :p

Azhafizah[フィザ] said...[Mari Balas Komen Ini]

huihh seram tengok..baik tengok muka suami ^__^

Noraim said...[Mari Balas Komen Ini]

tlg! ade hantu! hihi.

tgk muka husband la lg better! haa.

shida'R said...[Mari Balas Komen Ini]

hahhaa..kalo shida pilih suami hahaaa... :P

.::: Princess MOMOY :::. said...[Mari Balas Komen Ini]

mcm dah pernah baca post odahone nih dulu
tapi buka blog odahone mmg terkejut sebab tetiba jer entry ni

OdahOne OdahOneBizz said...[Mari Balas Komen Ini]

gnesop.com : nape tperanjat ke en sop tgk hantu???

CintaZulaikha : hantu akn bwk kita ke kubur...lo lo lo

CikPuan Azizah : pilihan yg mmg tepat...hoho

Harith Iskandar : suami tgk muka isteri & istri tgk muka suami dua2 dpt pahala

Azhafizah[フィザ] : ntah tgk muka hantu kat tv bukan dpt apa pun, last2 nk g toilet pun mtk org teman

Noraim : pilih suami lg better kn...hoho...

shida'R : amboi...rmi pulak yg pilih tgk muka suami, nape xtgk muka hantu...hoho

.::: Princess MOMOY :::. yeke MOMOY...dulu gambo lain kot, thanxlh sbb alert dgn blog odahone ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...