22 March 2012

MALAYSIA F1 GRAND PRIX 2012 CIRCUIT OF SEPANG



Jom kita layan Malaysia F1 Grand Prix hujung minggu ni...Dapatkan tiket secara berbayar sekarang!...banyak lagi yang available tu


PromoQty. | Add
Mall Area Main Grandstand North Upper Tier 
Diamond   (Fri - Sun)details RM 2,200.00SOLD OUT
Sapphire   (Fri - Sun)details RM 1,865.00
-  +
Emerald  (Fri - Sun)details RM 1,865.00
-  +
Ruby  (Fri - Sun)details RM 1,460.00SOLD OUT
Main Grandstand North Lower Tier  Lower Tier
Crystal   (Fri - Sun)details RM 1,334.00
-  +
Turquoise   (Fri - Sun)details RM 1,094.00
-  +
Jade   (Fri - Sun)details RM 970.00
-  +
Garnet  (Fri - Sun)details RM 858.00
-  +
Mall Area - Main Grandstand South - Upper Tier
Topaz   (Fri - Sun)details RM 858.00
-  +
Mall Area - Main Grandstand South - Lower Tier
Citrine  (Fri - Sun)details RM 600.00SOLD OUT
Other Grandstands 
K1   (Fri - Sun)details RM 730.00SOLD OUT
F   (Fri - Sun)details RM 474.00SOLD OUT
Covered Hillstand 
C2   (Fri - Sun)details RM 146.00
-  +
Hillstand Uncovered 
K2  (Fri - Sun)details RM 94.00
-  +
C1  (Fri - Sun)details RM 94.00SOLD OUT
C3   (Fri - Sun)details RM 94.00SOLD OUT


Amboi...mahalnya harga tiket kali ni...kalau murah nak jugak pergi tengok...dulu pernah layan F1 Race ni kat Sepang...beli tiket harga yang paling murah...duduklah kat atas bukit tu, tengah hari buta lagi dah terpacak nak tengok Schumi punya pasal...sekali kereta dia lalu berdesup bayang Schumi pun tak nampak




Orang duduk kat atas GrandStand tapi kita setakat mampu duduk kat GrandHill jek...duduklah atas rumput di celah-celah pokok kelapa sawit...yang paling tak best habis badan kena gatal-gatal...ingatkan aku sorang jek yang kena tapi rupanya ramai lagi yang berbaris untuk dapatkan ubat kulit hilangkan kegatalan yang melampau...semua dengan keadaan kulit kemerahan & tergaru-garu macam beruk...habis hilang mood nak tengok kepantasan kereta yang bergelar F1

Pasukan Paramedik litar Sepang memang dah standby awal-awal sebab siapa yang duduk area tu memang ramai yang kena serang penyakit kegatalan...nasib baik badan jek yang gatal 

Taubatlah lepas ni memang takmau duduk kat GrandHill lagi...baik duduk kat depan TV daripada duduk atas bukit yang tak berbumbung tu...kalau ada yang sponsor bolehlah layan tapi duduk atas GrandStandlah baru best

Kehangatan F1 kali ni nampak macam dah kurang sikit tak macam sebelum ni...tapi, still ramai lagi yang follow...tak taulah team apa yang menang kali ni...apa-apa pun jom kita support team Mercedez Petronas...mari kita isi minyak kat Petronas walaupun aku lagi suka isi minyak kat Shell

“WE WILL HAVE A SUCCESSFUL WEEKEND IN FRONT OF ALL OUR MALAYSIAN SUPPORTERS” NICO

“THE CAR GIVES ME A GOOD FEELING FOR THE SEASON AHEAD” MICHAEL


*nota kaki berbau :
Kereta lembu takkan dapat menandingi kelajuan kereta F1 walaupun di tarik oleh 1000 ekor lembu?

7 KOMEN:

Anonymous said...[Mari Balas Komen Ini]

x mampu nak beli.. mahal sgt.. hehehe

gnesop.com said...[Mari Balas Komen Ini]

mahal sgt tiket, x mampu :)

Azhafizah[フィザ] said...[Mari Balas Komen Ini]

Alahai puan odah..tak mampu nak membeli nya..dulu pernah tgk A1 je kot..tu pun dapat tiket free..

shida'R said...[Mari Balas Komen Ini]

perghh..rasa mcm 1stime baca info sukan dlm blog odah hehe ^_^

OdahOne OdahOneBizz said...[Mari Balas Komen Ini]

Anonymous : yela cik anon baik duk depan tv tgk lg bagus, jimat


gnesop.com : tgu mmpu nnti g tgk bwk ank2 ek en sop


Azhafizah[フィザ] : A1 pun jadilah cik fiza ada '1' gak kat blkg tu cuma gantikan huruf 'F' dgn 'A' jek...hoho


shida'R : ada byk lh info sukan kt dlm ni siap jd pyampai berita sukan pun ada cuba search label info sukan...pantun, sajak, puisi tntg sukan pun ada...hoho...xcaya cuba bace

.::: Princess MOMOY :::. said...[Mari Balas Komen Ini]

beli tiket RM 1400 tapi tak dapat nak pergi
sebab kerja
so tiket tu jual pada member
nasibdapat jual

OdahOne OdahOneBizz said...[Mari Balas Komen Ini]

.::: Princess MOMOY :::. : yeke MOMOY kenapa tak jual kat odahone separuh harga...hoho...xpela lgpun hujan race tak clean sgt hari tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...