23 March 2012

MARI MAKAN AISKRIM MAGNUM




Dari zaman hingus meleleh sampailah sekarang aiskrim memang tak pernah lepas daripada membasahi anak tekak...

Aku sanggup berbaris panjang waktu lunch time (tapi just duduk dalam kereta jek) Drive Thru semata-mata nak dapatkan  seketul aiskrim Sundae Cone Mc D...aiskrim yang penuh dengan kelazatan...yang terbaru sekarang aku sudah mula menggilai Aiskrim Magnum yang disaluti coklat walaupun harganya agak mahal berbanding Sundae Cone

Kesedapan aiskrim di atas boleh mencairkan hati sesiapa sahaja yang melihatnya...tak dapat bayangkan kalau aiskrim magnum ni mencair ke dalam mulut masing-masing...sila kesat air liur anda

Magnum yang ni jangan dimakan haram hukumnya...kalau takut cair kena bakaran api neraka better tinggalkan magnum ni jauh-jauh biarkan dia terus mencair...tengok jek nombor siapa yang naik agaknya?


Time hati tengah panas pun elok kalau disejukkan dengan cairan aiskrim...memang akan lega seketika panas yang membara kat dalam hati sampai tak perasan habis sekotak aiskrim 1litre aku telan sorang-sorang...time sakit tekak pun aku akan telan aiskrim sebab dulu pernah ada sorang ada doktor yang suruh aku makan aiskrim untuk legakan sakit tekak...so, aku pun amalkan sampai sekarang & memang melegakan

Yang mana satu pilihan Qalbu?...Semestinya Magnum Almond


Kebetulan Encik Nuffnang pun baik hati bagi BE yang bertemakan aiskrim Magnum...terima kasih banyaklah sebab still sudi bagi BE walaupun OdahOne jarang update blog disebabkan masa yang sentiasa mencemburui kami...seketul-seketul BE yang Encik Nuff bagi setiap 2 minggu bermula dari awal bulan hari tu...takpelah yang penting kita enjoy!

Sudi-sudilah klik ads ini kalau nak makan aiskrim free

TUTORIAL : BUFFERED EARNINGS (BE) USEFUL TIPS

*nota kaki berbau :
Aiskrim akan cair kalau tidak dibekukan...begitu juga hati wanita akan cair apabila dipujuk rayu oleh lelaki...jangan mudah cair sentiasa bekukan hati anda wahai kaum hawa

12 KOMEN:

CintaZulaikha said...[Mari Balas Komen Ini]

kena makan sekali jak magnum nih, sb mmg mual sgt...tp bestttttttttttt

Cik Liza said...[Mari Balas Komen Ini]

Magnum tu kan gagah perkosaaaaaaaa... Makan 1 kontena pon tak cukup hahahaha..

Azhafizah[フィザ] said...[Mari Balas Komen Ini]

memang nyum nyum lah makan eskem magnum ni..sampai lupa orang kiri kanan..hehe..congrate dapat BE magnum tu

Noraim said...[Mari Balas Komen Ini]

tp kan kak sy tak suka sgt sbb manisss yg amat. huhu.

aleen aiden said...[Mari Balas Komen Ini]

dah lama tak makan aiskrim dalam bekas macam tapewer tu. keh3

HARITH ISKANDAR said...[Mari Balas Komen Ini]

sy mmg suke magnum tu.tp kalau ade yg nak lanje lg sy suke..ehehe :)

syiela said...[Mari Balas Komen Ini]

suka juga.. tapi tak selalu sangat.. manis!

janji dapat jugak BE ye :)

.::: Princess MOMOY :::. said...[Mari Balas Komen Ini]

salam dear odahone.syukur
reaeki odahone makin bertmbah
blog momoy prob
so kena start dari mula
datang jemput dan follow blog baru =)
http://www.momoy-blogirl.blogspot.com

OdahOne OdahOneBizz said...[Mari Balas Komen Ini]

CintaZulaikha : yup, setuju mkn sebatang dah cukup sbb susu & coklatnya mmg betul2 pure kalo mkn lebih2 tkut mual & muntah

Cik Liza : perkosa? tkutnya kalo mkn aiskrim yg gagah perkosa...hoho

Azhafizah[フィザ] : thanx cik pinky

Noraim : manis dlm senyuman xpe gak kan

aleen aiden : aiskrim yg dlm taperware tu mmg best lepas mkn bekas dia boleh guna buat isi makanan bwk bekal pergi kerja...hoho

HARITH ISKANDAR : yela, aiskrim yg paling sedap didunia ialah aiskrim yg org belanja

syiela : yup, manis boleh kena kncing manis...nnti umur xsmpi 40 tahun dh hilang sblh kaki...hoho

.::: Princess MOMOY :::. : wsalam MOMOY...oic patutlh xleh masuk blog MOMOY...sian u...xpe bleh start balik semula yg penting enjoy...jap lagi odahone sggh blog MOMOY k...nk dtg sggh hari2 bleh tak???..hoho

gnesop.com said...[Mari Balas Komen Ini]

tahniah..
best lah dpt be..
sop dah lama jd ME.. x der baru lagi :)

shida'R said...[Mari Balas Komen Ini]

perghhh..BE baaru yang...bestlah..BE shida dah ME dah huhu...jeles2 =.=

awie958 said...[Mari Balas Komen Ini]

wahh tak boleh tahan magnum 4d pun ada huhu lagi cepat kaya tu tapi haram harta tak berkat....nice entry

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...