14 September 2011

WORDLESS WEDNESDAY | ODAHONE #10



*nota kaki berbau : 
Kawan sampai mati...

8 KOMEN:

.::: Princess MOMOY :::. said...[Mari Balas Komen Ini]

wahh...kawan yang nampak sangat bahagia dan friendly.
nampak odahone tinggi juga yer =)

yang entry momoy tu. sebenarnya tu bukan kimono dear tapi yukata. yukata tu similar dengan kimono. kimono hanya org tua2 je yg pakai dan time weeding.

itu yukata untuk bebudak remaja & org muda mcm kita =)

Phat said...[Mari Balas Komen Ini]

BFF ke ni...terbaikkk

Odah + One = OdahOne said...[Mari Balas Komen Ini]

MOMOY : oic yeke MOMOY tak tau pulak sbb kita bukan org yapoon...hoho..

phat : yup, BFF...lama dah xreunion

Cik Liza said...[Mari Balas Komen Ini]

Baby kiut lah.... :)

atyn nayn said...[Mari Balas Komen Ini]

whoaa. cantek la pic niy! smart!
hope kwn smpai mmpus jugak. hehe :D

Lya Colours said...[Mari Balas Komen Ini]

rindu bespren saya.huhu

Odah + One = OdahOne said...[Mari Balas Komen Ini]

thanxlah...yg kat ats ni sume bestfren OdahOne gak...

shida'R said...[Mari Balas Komen Ini]

odah aku byk kawan rapat plus baik tp tp sume xleh pakai lama huhuu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...