04 July 2012

WORDLESS WEDNESDAY | ODAHONE #45









*nota kaki berbau :
Sesungguhnya Allah Taala itu MAHA pemberi rezeki...Tapi, bukan untuk orang yang hanya menunggu rezeki tanpa mencari

9 KOMEN:

syiela said...[Mari Balas Komen Ini]

betul.. rezeki takkan datang bergolek...

mesti banyak masyuk masa MAHA hari tu kan :)

azizah :) said...[Mari Balas Komen Ini]

kena berusaha kan untuk mencari rezeki..

shida'R said...[Mari Balas Komen Ini]

wow taukey ni mst kaya..hahhaaa...rezki dtg tanpa dduga skali dtg bsyukurlah :)

Harith Iskandar said...[Mari Balas Komen Ini]

ade dlm paper baru2 ni yg tanam pokok stevia tu betul ke?sj tanyer kot2 ade iklan nk gunekan org je..skrg kn ramai mcm tu..kalau betul ok ke melabur dlm tanaman pokok stevia ni?

OdahOne OdahOneBizz said...[Mari Balas Komen Ini]

syiela : adalah rezeki sikit2 xbyk pun just biz tolong menolong antara member

azizah :) : yup, bkn senang nak cr rezki kena stay kat booth start dr 10pg smpi 12 tgh mlm..penat woo..

shida'R : bukan tokeylah shida just keje dgn org...saja wt side income keje mkn gaji mana cukup woooo

Harith Iskandar : oic, hati2 kalo nak wt apa2 pelaburan coz mmg ramai yg nk ambik ksmptan...xmaulah mention kt sini tp kalo melabur sikit & tetiba bleh dpt pulangan yg byk means ada something wrong kt situ..lgpun kalo nak cpt kaya kena usaha dgn titik peluh sendiri & start dr bawah bukan sng2 nak jd kaya...org kita ramai yg tjebak dgn benda2 cmni sbb nak cepat sgt kaya..hoho..so, siasat dulu modus operandi sesuatu benda sblum wt pelaburan

yg kami buat ni bkn tanaman just jual produk gula stevia yg dh siap diproses...lngsg xterlibat dgn penananam or perladangan...time MAHA hari tu ada jumpa bekas penanam stevia..dia bgtau yg pokok stevia yg dtanam kt msia xsama khasiat mcm yg ditanam kt negara asal kt paraguay, lgpun iklim kita pun xsesuai..xtaulh betul ke tidak..anyway..tq

Noraim said...[Mari Balas Komen Ini]

gerai akak ke tu?

mesti rezeki melimpah limpah waktu ni. huhu.

OdahOne OdahOneBizz said...[Mari Balas Komen Ini]

Noraim : xlah bukan gerai kami...saja memeriahkan majlis sama-sama tambah income...siapa yg biz time MAHA ni mmg masyuk coz ramai visitor

Azhafizah Md Nor said...[Mari Balas Komen Ini]

dah terlepas pulak..bz je xleh nak kemana dah..=__='

*yuk sama sama usaha cari rezeki.

.::: Princess MOMOY :::. said...[Mari Balas Komen Ini]

mesti untung byk nih
duit untuk raya nih

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...